Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Almalétől lehet hasmenése a...

Almalétől lehet hasmenése a babámnak?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtük a hozzátáplálást és ma az 1 dl almalé után kétszer kakált és elég vizeset. Másra nem tudok gondolni, rota elleni védőoltást is megkapta már. lehet az almalétől, mivel új neki, és ha igen, akkor adjam neki továbbra is vagy ne?
2008. dec. 24. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Az alma állítólag fogja a székletet. De az én babámnak is ment a hasa tőle. Két kaki még nem a világ vége, a hozzátáplálás elején természetes, hogy megváltozik a széklet. De ha még nincs 6 hónapos, akkor egy kicsit még várnék vele.
2008. dec. 24. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ! 5 és fél hónaposak vagyunk, én is azt gondolom, hogy akkor várok még egy kicsit. persze nem a világ két vizes kaki, csak nem tudtam, hogy ilyenkor mit tegyen az ember, de anyai ösztöneim :-) azt súgják, hogy inkább akkor pihentetem a dolgot és majd 2 hét múlva újra próbálkozom. megpróbálom a védőnőmet is majd felhívni. TE mennyit várnál a helyemben, hogy újra elkezd adni neki?
2008. dec. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!