Miket játszotok egy év körüli babáitokkal a lakásba, nagy mozgás igénnyel?
14 hónapos a kislányom, nagyon sok játéka van (hinta, járássegítő, építők, tanuló maci és még sorolhatnám) de mégsem tudom lekötni semmivel.
Milyen játékot játsszak vele ami leköti a figyelmét és fejleszti is egyben.
Mindig azt keresi és találja meg ami nem neki való, tv kapcsolgatás, ajtók és fiókok csapkodása és ha rászólok annál jobban csinálja. Tudom, hogy most ebben a korban van, hogy felfedezi a dolgokat de biztos van ennek játékos módja is, vagyis remélem van:)
Napok óta ezen gondolokodok, hogy kiírok egy ehhez hasonló kérdést. Az én lányom 13,5 hós, rengeteg játékkal, el-elvan velük, de ha odaülök, hogy játsszunk, és tanuljunk valamit, csak mászik rám, iszik a cumisüvegből, közben rajtam járkál, elsétál, visszajön, megölel, rám mászik, néha rosszabb, ha odaülök mellé. De effektíve nem sokáig kötik le a játékok, hogy odaülne és játszana, inkább kipakol a szekrényből, leveszi a dobozokat...stb, aztán "szól", hogy unatkozok...
Talán reggel ébredés, hami után jobban tudok vele foglalkozni és fürcsi,vacsi után is valahogy jobban vevő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!