Van különbség az autista repkedés, és a keze lába jár baba között?
Figyelt kérdés
Kisfiam most lett 12 hónapos, pár hónapos kora óta, ha izgatott lesz valami miatt, “bezsong” és kalimpàl keze lába egyszerre. Félek hogy nem e autisztikus tünet.2022. nov. 9. 23:15
11/15 anonim válasza:
5-os vagyok, ezek csak 12 hónapos kor felett gyanújelek. Addig még van 3 hónap, ami az eddigi életének egyharmada! Annyit fog változni ebben a korszakban, hétről hétre, hogy most még felesleges ezt a felsorolást magad előtt tartani. Bocsánat, hogy nem írtam oda az életkort, és megijesztettelek.
12/15 anonim válasza:
Szia, nem tudom itt vagy -e még, megkerdezhetem, hogy utana mi hogy alakult nalatok? Nalunk is van neha ez a kez csapkodas, rohadtul aggodok en is. Remelem jol vagytok
13/15 anonim válasza:
9es 10es vagyok. Eszembe jutott, hogy annyit csinált a lányom már babaként, hogy ha örült vagy nyugtatta magát,forgatta a bokáit. Ez megmaradt kb 3-4 éves koráig.
Amúgy normál iskolába jár,6 éves kora óta ír-olvas, különleges, okos kislány. És autista. Rengeteg furcsa dolga van,de ezekkel együtt is egy csodabogár csak. Komoly probléma nincs vele.
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12es! 2-3 hónapja teljesen leépült. Okos értelmes sokat beszél és szobatiszta minden rendben van vele.
2023. okt. 23. 18:43
15/15 anonim válasza:
Szia , nagyon nagyon koszonom, hogy ennyi ido utan is valaszoltal es nagyon orulok annak is, hogy ilyen jol alakultak veletek a dolgok, remelem velunk is igy lesz majd. Egyebkent ha jol szamolom ki kb 17-18 honapos korul epult le ez a csapkodas? Ja es annyit meg kerdezhetek, hogy nalatok a beszed hogy alakult pl mikor voltak az elso szavai vagy mikor lattal nagyobb valtozast a beszeben, hogy beindult, bocsanat, hogy zaklatlak , csak azert aggodok még en is neha, bar mar sokkal kevesbé, mint 5-6-7 honapos koraban. A kisfiam 10es fel honapos kora ota mutogat, hat a nevere olyan vegyesnek erzem, hogy hallgat/e, erdekes, mert ha csak siman beszelunk a ferjemmel, hogy holnap majd a Botinak kellene venni nem tudom mit, total odanez, pedig nem is szolok neki…viszont ha tenyleg akarok valamit es szolok, hogy Boti, hat van eleg sokszor , hogy 4szer 5szor is kell szolnom es kb nagy idegesen nez oda, ilyen mi van mar szinten😂 egyebkent sokmindent megmutat, utcan nezd mar kutyus es odamutat, vagy bent a tiktak, ablak, reggel a redonyre, ilyen kb huzzam mar fel🤣kint is viragra, hintara, hogy menjunk oda, etelre, ha ker belole, jjaa es ha tobb minden van az asztalon es nem azt adom elfordul es ujra mutat, sot neha mar nemet is raz a fejevel. Konyvben is megmutat, amiket tud, egyebkent mostanaban azt latom, hogy elkezdett utanozni is minket , ha ulok lent vele es csapok a foldre egyet, Ő is csap vagy ha dolongelek, mint aki tancizik Ő is elkezdi a semmibol, ezeknek is nagyon orulok. Hat meg mindig zavar ez a csapkodas, neha tenyleg durvan nyomja, kaja kozben, ha nem adom eleg gyorsan vagy ha hazaer az apukaja, de erdekes amugy, mert mintha csak ulve csinalna, ha all asztal labanal pl soha nem latom meg fekves kozben sem. Hat a beszed nalunk nem a legfenyesebb eddig, 12honapos pont es nincs ugy meg a vedono altal elvart 1szo, amit ugy mindig arra is hasznal, de van egy kis mondokas haverja, Ő 15honapos es pont mult heti mondokan mondta, hogy Ő sem mond még egy szot sem, szoval talan raerunk még ezzel. Na bocsanat, hogy ennyit irtam. Koszonom megegyszer, hogy valaszoltal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!