Johnsosn’s baba termékek (fürdető, olaj stb) vélemény ?
Most néztem meg
A gabiba kb ugyan az van mint a j-ba..
Borfuggo is. Gabit kaptuk ajandekba, en magamon hasznalgattam, de egy ido utan szornyen viszkettem tole. Termeszetesen mas osszetevoket tartalmaznak, de arrol vitatkozhatnak reggelig, hogy most melyik a rosszabb, mert szerintem mindketto szar, a babam borere en se kennem egyiket se. Se hasonlo, neves markak termekeit, mert mindegyik borzalom.
Babe termekeket hasznaltunk egy idoben, de hulye voltam es benyeltem a mindenmentes szoveget, anelkul, hogy elolvastam volna az osszetevoket. Na ez is brutalisan szornyu amugy, rosszabb is mint a j&j termekek.
Megmondom oszinten amugy, nagyon nehez tenyleg jo cuccokat talalni. Most epp a herbarting markat hasznaljuk, de ha valaki tudna mondani tenyleg jo mentes markakat, azt megkoszonnem :D
18-as, csak az a baj, hogy az alverde es az alterra, terra naturi is pont ugyanolyan karos szarokkal van tele, mint a tobbi :D
Legkozelebb nezd mar meg, mit hasznalsz. Sls van bennuk ugyanugy, de amugy meg alkohol es parfum is rengeteg. Nem is ertem ezeket hogy merik natur termekeknek nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!