Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18-19 fokban mit adtok bentre...

18-19 fokban mit adtok bentre aar földön játszó babára?

Figyelt kérdés

Éjszaka elment az áram, azóta se jött vissza. Elvileg délelőtt javítják.

A lakásban most olyan 18-19 fok van. A babám a földön szokott játszani, ott kúszik. Ha dupla réteget adok, mint szoktam, az elég lesz? Nem fog megfázni?

2022. nov. 3. 06:49
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy amúgy olyan 21 fok szokott lenni, szóval szerencsére nem 26 fokhoz van szokva.
2022. nov. 3. 06:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szetintem elég, igen.
2022. nov. 3. 06:58
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Kérdés, hogy mi a megszokott?

Nálunk a 21 fok volt a normális fűtésidőszakban, ahhoz képest 18-19-hez nem kellett volna duplán öltöztetnem őket az aktív kúszós korszakban. Alul harisnya, felül hosszú body elég lett volna.

21-ben a kevésbé fázósabb kicsi egy szál bodyban zokni nélkül kommandózott.

2022. nov. 3. 06:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Ő a 21 fokban melegítő nadrágban van, felül rövid body és hosszú ujjú felső. De ő fázós picit.

Arra gondoltam, ma hosszú ujjú bodyt adok alulra, meg a nadrág alá egy harisnyát. Vagy az már felesleges lehet? Mondjuk én egyelőre ugyanúgy vagyok öltözve, mint 21 fokban, de én nem játszom a földön. :D

2022. nov. 3. 07:01
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Amit leírsz, az jó szerintem.
2022. nov. 3. 07:02
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk is ilyesmi a hőmérséklet. Hosszú body, mellény ( kicsit pufis, melegebb, de nem bélelt), vastagabb harisnya. Plusz mi mosható pelust használunk, abból is gyapjút, az védi a fenekét. Ő is kúszik, mászik, néha ül, akár a hűvös padlón is. Szerintem a mellkast, derekat, feneket kell védeni első sorban.
2022. nov. 3. 07:54
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Fölösöleges dupla cuccokat adni rá, a megszokott melegítö- hosszú újjú felsö böven elég.
2022. nov. 3. 08:07
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

A te gyerekedet te ismered.

Ne itteni véleményekre alapozz.

2022. nov. 3. 08:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Végül csak felülre adtam hosszú ujjú bodyt a rövid helyett, meg egy vastagabb zoknit a lábára.

2022. nov. 3. 08:47
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

"de én nem játszom a földön. :D"

Nem is mozogsz annyit. A mozgás pedig hőt termel.

Lakásban, hacsak nem földszinti, nem hidegebb annyival a padló se.

2022. nov. 3. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!