Mivel ízesíthetném a tápszert 6,5 hós lányomnak, hogy megigya?
Nem hajlandó meginni, csak annyit, hogy nem maradjon éhes!
Vagy milyen tápszerre válthatnék aminek jó íze van?
Most Milupa Milumil Ha startot iszik!
Azért gondoltam ízesíteni, mert az orvos ma szúrt le, hogy nem iszik elég tápszert, nem issza meg a napi 4-5 dl.
Egyébként már mindent eszik, amit a korának megfelelően kaphat!
Egyetértek, a keserű HA tápszerektől ne várj túl sokat... sajna mindegyik bűn rossz ízű.
Ha csak nem muszáj, adj neki sima tápszert, azt ízesítés nélkül is meg fogja inni.
Mivel mér 6.5 hós, ezért kaphat Sinlacot. Én úgy készítem az 5 hós lányomnak a tápszert (Beba HA start), hogy 120 ml vízhez keverek 3 kanál tápszert, és 2 kalál Sinlacot. (Bebából egyébként 30ml-hez jár 1 kanál, Sinlacból pedig 30 l-hez 2 kanál). Így sokkal finomabb, a Sinlacot még én is szeretem(amúgy felnőttek is ehetik), és sokkal táplálóbb, hiszen a 2 kanál Sinlac 60 kalóriát dob hozzá, majdnem meguplázza a tápszer tápértékét.
Szerintem próbáld ki, patikában tudsz venni Sinlacot, de az orvos is fel tudja írni, úgy olcsóbb. Ezenkívül adható magában is, és gyümölcs, főzelék sűrítésére is jó. Én mindenbe teszek egy kanállal.
Még annyi, hogy variábilis cumi kell a sinlacos tápihoz, a 3-as lyukún sem megy át másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!