Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS nem eszik két napja?!

SOS nem eszik két napja?!

Figyelt kérdés
5 hónapos gyerekem tegnap óta alig eszik valamit. 100% tápszeres és egyszerűen bezárja a száját a cumisüveg elől, vagy pedig nagyon sír és így nem tudom őt megetetni. Ami furcsa viszont az az, hogy a vizet azt megissza, csak a tápszer nem kell neki. Fél4kor evett most is utoljára nagyon aggódom. Hallom, ahogy korog a gyomra, de egyszerűen nem eszik. Mi lehet a baj?
2022. nov. 2. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogzik?
2022. nov. 2. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Szokta rágni a dolgokat, de hiába kenem be az ínyét, akkor sem eszik. Tegnap adtam neki Flamborint, mert én is arra gondoltam, hogy fáj az ínye, de ettől sem lett jobb. Amúgy jó kedvű, csak evésnél kezd el nagyon sírni.
2022. nov. 2. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mikor ez volt akkor mandula gyulladása volt. Fájt a torka nem akart nyelni. Más tünete nem volt, csak egy kis hőemelkedés és nyűgösség.

Nézz be a torkába, hogy nem-e piros, tüszős. Ha tüszős, vidd el orvoshoz mindenféleképp, mert akkor lehet bakteriális. A virálissal nem sok mindent tud kezdeni.

2022. nov. 2. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké szerintem ma mindenképp felhívom az orvost, sajnos csak délutántól vannak. 😢
2022. nov. 2. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Orvos? ???
2022. nov. 2. 08:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy a vizet akkkr miért issza rendesen? Van másik féle tápszer is itthon, adni akartam abból is, hátha nem ízlik neki, de azt sem fogadta el.
2022. nov. 2. 08:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap nem volt orvos, ma pedig csak délutántól rendelnek kedves 5-ös válaszoló.
2022. nov. 2. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!