Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? 13 hós kislányo...

Mit csináljak? 13 hós kislányom nem akarja meg enni a darabos (száraz) ételeket! Részletek lenn!

Figyelt kérdés

Eszik kenyeret de csak ha a kezébe adom és abból sem sokat!Pogácsát is eszik de abból sem annyit amivel jól lehet lakni! Ha nagyobbat harap elkezd fulladozni! Még csak négy foga van kinn teljesen 5-6 már szépen látszik de még picik! Elég későn jöttek a fogai és nem akarja a nagyobb darabokat rágni! Babapiskótát is régóta kap, de az ugye elolvad a szájában!Egyszerűen nem tudok mit tenni! Szerencsére addig eljutottunk már hogy a rizst nem kell turmixolnom! Meg a tésztát is csak villával töröm össze! De ezeket is csak valamivel összekeverve eszi meg (zöldségpürét csinálok hozzá, meg husit)!

Amúgy az étvágyával nincs gond! Amit nem kell rágni abból rengeteget meg tud enni! :)

Múlt héten sikerült fél szelet kenyeret (héj nélkül) megetetnem vele hallal, de azóta nem hajlandó elfogadni!

Az én hibám, valamit rosszul csinálok, csináltam?Segítsetek légyszi!

Akinek volt ilyen gondja hogy vezette rá a babáját hogy megegye őket?

Bocs hogy ilyen hosszú voltam! A válaszokat előre is köszönöm!

2010. szept. 28. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

tegnap 18:06 vagyok. Mivel magyarázom, hogy sok gyerek már 1 évesen akármit rágcsál? Én nem állítottam ennek az ellenkezőjét! Persze, ez így van. Sőt akár már hamarabb is rágcsálhatnak, akár 2 foggal is. DE, én arról beszélek, hogy nem ezzel fog jól lakni! Elrágcsál 1-2 ropit, kekszet, kiflivéget stb, de ez egy rendes étkezést nem tesz ki. Ahoz, hogy tele legyen a pocakja neki még pépesebb kaja kell, mert nem bír száraz kajából annyit enni, hogy jól lakjon. Mert mi megeszünk 2 szelet pirítóst, iszunk rá teát és megvolt a reggeli. De ugyanez még nem várható el egy ilyen kis gyerektől. Legalábbis én nem vártam el.

Egy 3,5 éves és egy 9 hónapos baba anyukája

2010. okt. 1. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!