Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autós gyerekülést...

Milyen autós gyerekülést vettetek abban az esetben, ha a baba kinőtte a hordozót, de még nem ül önállóan?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 hónapos, hosszú baba. Kabátban már alig fér bele a hordozóba, és a lába is kilóg. Nem kényelmes neki már.

Vennénk neki gyerekülést, ami kényelmesebb lenne.

Mindenképpen olyat szeretnénk, ami menetiránynak háttal köthető be.

Annyi féle van, tapasztalatok érdekelnének, kinek mi vált be.

2022. okt. 30. 06:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Ne kösd be széldzsekibe sem! Úgy kirepül ütközésnél mint a huzat. Ez a leírásban is benne van, de ha nem hiszed el nézz videót youtubeon! Nagyon veszélyes. Én pulcsit adok rá a gyerekülésben.
2022. okt. 30. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Nekünk BeSafe iziTurn van, akár újszülött kortól lehet használni, van olyan változata is. Amúgy dönthető, állítható, 4 éves korig használható.
2022. okt. 30. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén britax dual fix

Ne lengyelt...

Vékony műanyag gagyi

2022. okt. 30. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Mindenképp olyat nézz ami dönthető.
2022. okt. 30. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kabátban tilos belekötni! Nézz utána kérlek.
2022. okt. 30. 21:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánaolvastam.
2022. okt. 30. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:
45%

Olyan ülést nézz,ami még dönthető. 0-25kg-ig van a mienk pl.

Mi is pont így vagyunk. Nem tud még úgy ülni,de a hordozót már kinőtte,csak nekem szélességbe.😅

Én is kabátban kötöm be,nem fogom a hideg autóba kabát nélkül berakni az biztos. Ezt a hülyeséget!

Ha szorosan van az öv,nem lifeg,meg a cipzár fel van húzva nem lesz baja. Én se ülök be egy szál pulcsiba egy hideg autóba. 🤦🏻‍♀️

Ja és az autót meg nem lehet minden esetben félóráig járatni amég bemelegszik!

2022. nov. 9. 04:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17. Hiába csapkodod a homlokodat, ezzel jelezve mi milyen sötétek vagyunk, így olyan mintha nem lenne bekötve a gyereked. Megfelelő bundazsákot kell venni, ha ennyire hideg az autó amit be lehet fűzni a gyerekülésbe. Nekem megérne a gyerekem élete ennyit. Utána lehet olvasni, videókat is lehet nézni. Ettől te úgy veszélyezteted a gyereked ahogy szeretnéd, de legalább ne csinálj úgy mintha te lennél a baromi okos.
2022. nov. 9. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!