11/18 anonim válasza:
Nekem tetszik. Egyik ismerősömet így hívják. Igaz, ezt csak nem tudom talán középiskolás korunkban tudtam meg, mert mindenki Dórinak hívta. Akkor derült ki tök véletlenül hogy ő nem simán Dóra hanem Teodóra. Szerintem nagyon szép, dallamos név.
12/18 anonim válasza:
Igen. Sokkal jobb, mint a mai divatos nevek többsége.
13/18 anonim válasza:
Nem. Épp nem rég ismertem meg egy Teodórát. Kellemes, dekoratív hölgy, és sehogy sem illik rá ez a nem túl szép név, én legalábbis nem tudok vele megbarátkozni.
14/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de igazából nem ez a fontos :) Nektek tetszik-e. Illik-e az adott személyhez
15/18 anonim válasza:
Tetszik. Nem elcsépelt, de alapvetően hagyományos név. Nem extrém vagy erőltetetten modern.
Nem biztos, hogy adnám, de szerintem simán adható.
18/18 anonim válasza:
Szerintem szép név, nem az a tizenkettő egy tucat. Nekem is volt gimnáziumban ilyen nevű lány, énekkarba jártunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!