Hogy boldogultok 6-7 hó körüli babátokkal?
Én nehezen, pedig már másodszor járom végig...
Lefáraszt, hogy meg nem áll egész nap, folyamatosan jár a keze, lába, lehetetlen öltöztetni, pelenkázni.Lehetetlen ölben vinni, kiugrik a kezemből...
Ülni akar, de még nem tud, ezért fekve sem jó a babakocsiban, de félig ülve sem.
Az etetések katasztrófák, a könyörgés, a szájtátás, és hogy minden kajás 6 méteres körzetben...
Ti hogy élitek meg?
Bal alsó tegnap tört át...
Ja, ezt ki is hagytam, hogy ha nem vele foglalkozok, világ vége van...:-))
6 hós múlt. Még anyatejes, szóval kajagondunk nincs, semmi sincs összeköpködve egyelőre. Csak kóstoltatom, nem sietünk.
Babakocsi helyett mei tai-ban és formázott csatos hordozóban hozom-viszem mindenhová, ebben nem sír, szépen kilát, figyelgeti a világot, vagy éppen jókat alszik. (A babakocsit nem csípi, sír benne.) Néha lakáson belül is a hátamra kötöm, ha nagyon nyűgös; ebben azonnal elalszik, én meg berakhatok egy mosást, vagy netezhetek.
Mostanában kezdett el forogni, megtalálta a lábát is, most ez a kettő a favorit, folyton hasra vágja magát, vagy a lábát eszi. Sokkal jobban eljátszik egyedül, mint valaha, néha félórákat elvan a szőnyegen. Egyébként viszem magammal mindenhova, ahol éppen dolgom van, ott van ő is.
A pelenkázás nekünk is szenvedés, mert mindent megfog/lerángat, ami kartávolságon belül van, a zacsiját is, vagy hasra akarja vágni magát.
Fogzik ő is. Vannak jobb és rosszabb éjjelek. Van, amikor alig eszik egész nap, és csak Germiciddel képes aludni, de van - pl ma este -, amikor jól eszik, nappal is jókat alszik, és a lefektetés is csak 2 perc. Már durmol a szobájában. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!