Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy boldogultok 6-7 hó...

Hogy boldogultok 6-7 hó körüli babátokkal?

Figyelt kérdés

Én nehezen, pedig már másodszor járom végig...

Lefáraszt, hogy meg nem áll egész nap, folyamatosan jár a keze, lába, lehetetlen öltöztetni, pelenkázni.Lehetetlen ölben vinni, kiugrik a kezemből...

Ülni akar, de még nem tud, ezért fekve sem jó a babakocsiban, de félig ülve sem.

Az etetések katasztrófák, a könyörgés, a szájtátás, és hogy minden kajás 6 méteres körzetben...

Ti hogy élitek meg?

2010. szept. 27. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
üdv a klubban!ráadásul mi még most fogzunk is,tiszta nyügi egész nap,ha nincs kézben,üvölt,pedig nyugodt baba egyébként.......vááááááá
2010. szept. 27. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Bal alsó tegnap tört át...

Ja, ezt ki is hagytam, hogy ha nem vele foglalkozok, világ vége van...:-))

2010. szept. 27. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom a klubhoz :))))
2010. szept. 27. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

6 hós múlt. Még anyatejes, szóval kajagondunk nincs, semmi sincs összeköpködve egyelőre. Csak kóstoltatom, nem sietünk.

Babakocsi helyett mei tai-ban és formázott csatos hordozóban hozom-viszem mindenhová, ebben nem sír, szépen kilát, figyelgeti a világot, vagy éppen jókat alszik. (A babakocsit nem csípi, sír benne.) Néha lakáson belül is a hátamra kötöm, ha nagyon nyűgös; ebben azonnal elalszik, én meg berakhatok egy mosást, vagy netezhetek.

Mostanában kezdett el forogni, megtalálta a lábát is, most ez a kettő a favorit, folyton hasra vágja magát, vagy a lábát eszi. Sokkal jobban eljátszik egyedül, mint valaha, néha félórákat elvan a szőnyegen. Egyébként viszem magammal mindenhova, ahol éppen dolgom van, ott van ő is.

A pelenkázás nekünk is szenvedés, mert mindent megfog/lerángat, ami kartávolságon belül van, a zacsiját is, vagy hasra akarja vágni magát.

Fogzik ő is. Vannak jobb és rosszabb éjjelek. Van, amikor alig eszik egész nap, és csak Germiciddel képes aludni, de van - pl ma este -, amikor jól eszik, nappal is jókat alszik, és a lefektetés is csak 2 perc. Már durmol a szobájában. :-)

2010. szept. 27. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 8 hós lesz nemsokára, mászik és feláll, ezért nincs megállásom, mindig jön utánam és ott feláll, én meg fogom mert elesne nagy valószínűséggel, ha valamiben meg tud kapaszkodni, azonnal két lábon van. De más nem okoz gondot. Még sosem fújta szét az ételt, párszor mondjuk teliszájjal tüsszentett.
2010. szept. 27. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babucim is 8 hónapos lesz vasárnap. Most kezdi kihagyni a napközbeni alvásokat de persze még nem nagyon bírja a gyűrődést így hát gyűglődik. Aludni nem akar viszont ahoz már elég fáradt, hogy ne foglalja le a figyelmét semmi sem. Azért a hátamra biztos nem fogom kötni szép is lenne, főleg, hogy már tíz kiló. Vannak nehéz napok főleg ha nincs segítség. Na meg kiborulások de azért mindig kapunk egy-egy édes mosolyt ami elég bíztatást ad a következő lépéshez.
2010. szept. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!