Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Januártól részmunkaidőben...

Januártól részmunkaidőben lehet csak dolgozni gyes mellett? Ugy hallotam ezt tervezik bevezetni, mit lehet erről tudni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én lennék a legboldogabb ha 3 éves koráig vele lehetnék!az okosok is azt mondják hogy az kell a gyereknek,és ez nagyon szép csak kár hogy ilyen szar világban élünk és muszály vagy visszamenni és beadni a bölcsibe!egyébként én nem is értem az embereket:ha dolgozol azért vagy szemét anya mert beadod egy bölcsibe,ha meg otthon maradsz vele akkor azt mondják hogy büdös a munka!tiszta vicc!!!az lenne a jó ha a gyed a 3 éves koráig szólna és egyből nem lenne bölcsi gond meg hogy sérül a gyerek!szerintem nem kerülne többe az államnak ha a bölcsik fenntartásából és a gyesből inkább +1 év gyedet fizetnének és akkor boldog lenne a gyerek és az anyuka is!na ennyi!én megoldottam!:))kár hogy nem anyukák ülnek a parlamentben,ők biztos jobban beosztanák az államkasszát!
2010. szept. 30. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm. 50 éves, katona volt, és valóban 200 e Ft a nyugdíja. Mellette még egy iskolában főkönyvelő, szintén ugyanennyiért. Szóval nem a levegőbe beszélek. Hogy papíron mennyit keres, azt nem tudom, de az ilyenektől tényleg kinyílik a bicska a zsebemben.
2010. szept. 30. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez egy örök probléma. Napi 8 óra munka mellett nem lehet gyereket nevelni. Az állam ugyanakkor sehol a világon nem vállalja fel, hogy ilyen hosszú ideig pénzeli az anyákat. A megoldás valóban a részmunkaidő lenne, de Magyarországon erre nem nagyon van lehetőség. Ha önmagában csak ennyit tesznek, hogy ezt kijelentik, akkor azzal nem vagyunk előrébb. A munkaadóknak adókedvezményt kell biztosítani, ha kisgyerekes anyát vesznek fel. Meg a járulékokat is csökkenteni kéne, mert a munkaadóknak jelenleg ebből csak hátrányuk származik.
2010. szept. 30. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért a dupla gyessel se dobálózzunk csak úgy mindenkinek. Csak az kapja aki dolgozott is előtte, mert nem lenne jó még többet fizetni a sose dolgozott szinesbőrűeknek.
2010. szept. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!