Előfordulhat, hogy a hidrofiles fürdetőkrém piros kiütéseket okoz a baba karjain és a törzsén?
Figyelt kérdés
Máshol nincs kiütés, pici apró és piros, szórványosan előforduló,néha elmúlik a törzsén, majd visszajön. Vagy a melegtől lenne a kiütés, lehetséges, hogy túlöltöztetem? 6 hetes baba
Mosószer:Lovela baby+Silan sensitive
Azért gondolok a fürdetőkrémre, mert ha mással fürdetem, akkor visszahúzódnak a kiütések
2022. okt. 15. 09:07
1/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy illatanyagok vannak abban a mosószerben és az öblítőben is. Attól is simán lehetnek kiütései. A fürdetőkrémet nem ismerem. Attól hogy ráírják valamire, hogy babáknak való, sajnos többnyire inkább csak legfeljebb csökkentik benne az allergizáló vegyi anyagok mennyiségét.
2/3 anonim válasza:
Azt meg nem tudom, hogy túlöltözteted-e :) Miben szokott lenni és hány fokban?
3/3 anonim válasza:
Jaj, az a gyógyszertári fürdető? Most esik le. Azt én szintén nem használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!