Mi a megoldás? Gondolom másnak a babája is üvölt orrszívás közben. Azonban csak akkor tud jönni a nóziból, ha nem sír, legalábbis épp kifújja az orrán a levegőt.
Mi is most vagyunk benne, de még hálistennek most sem igazán. Icipici korában sokat szívtuk az orrát, mert a fűtés miatt száraz volt a levegő. Akkor is ordított, ám később már nevetve tűrte. Most megint elővettük, mert kicsit náthás, szörcsög. Hétvégén még üvöltés volt, és én is úgy vettem észre, hogy akkor nem tud jönni a cucc, ha üvölt... Aztán egyszer pont volt a két kezében valami, és akkor nem üvöltött.. azóta adunk a kezébe valamiket, és megint majdnem vigyorogva tűri.
Pedig én nem tudtam sosem úgy lefogni, ahogy mások szokták, az ölemben van, vagy a párom, vagy én szívom neki, és csak ott fogom ahol tudom. Előtte mindig ismerkedik a "szippantóval", van, hogy a tenyerébe is szippantok vele, vagy a sajátoméba, és az tettszik neki.... Nekünk ez vált be. Persze ha nagyon nyűgös, pl. alvásból kelt fel, akkor még mindig üvölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!