Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a megoldás? Gondolom...

Mi a megoldás? Gondolom másnak a babája is üvölt orrszívás közben. Azonban csak akkor tud jönni a nóziból, ha nem sír, legalábbis épp kifújja az orrán a levegőt.

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha sír, akkor ne csináld... Inkább, ha már ért, vagy beszél, magyarázd el, hogy fújjon az orrán.. Azért sír, mert nem jó neki.
2010. szept. 27. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, nehogy az elsőre hallgass! Azért sír, mert zavaróm a porszívó hangja, meg ijesztő az egész. Az orrszívás nem egyenlő az orrfújással, tehát ha sír vagy épp befelé szívja a levegőt, akkor is kiszívja a váladékot. Kérlek ne várd meg, míg megbeszélheted vele, lesz ő náthás addig épp eleget, de van, hogy nátha nélkül is van egy csomó beszáradt "trutyi", s egy sós vizes (Sterimar, Physiomer) orrszívás felüdülés a babának. Amúgy majd meglátod, ha nagyon náthás lesz, nem fog tiltakozni ellene, rájön, hogy attól jobb neki. NYugi, csak ügyesen!
2010. szept. 27. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyém -természetesen - üvölt orrszíváskor, hiszen lefogom és nem épp kellemes ez számára, de muszáj, nem hagyhatom pangni a váladékot, és azt sem akarom h komolyabb baja pl fülgyulladás legyen belőle. Teljesen lefogom (lábam közt), gyors kiszívom és már ügyködhet is a porszívóval mintha mi sem történt volna. Egy éves, azt még nem írtam.
2010. szept. 27. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi is most vagyunk benne, de még hálistennek most sem igazán. Icipici korában sokat szívtuk az orrát, mert a fűtés miatt száraz volt a levegő. Akkor is ordított, ám később már nevetve tűrte. Most megint elővettük, mert kicsit náthás, szörcsög. Hétvégén még üvöltés volt, és én is úgy vettem észre, hogy akkor nem tud jönni a cucc, ha üvölt... Aztán egyszer pont volt a két kezében valami, és akkor nem üvöltött.. azóta adunk a kezébe valamiket, és megint majdnem vigyorogva tűri.

Pedig én nem tudtam sosem úgy lefogni, ahogy mások szokták, az ölemben van, vagy a párom, vagy én szívom neki, és csak ott fogom ahol tudom. Előtte mindig ismerkedik a "szippantóval", van, hogy a tenyerébe is szippantok vele, vagy a sajátoméba, és az tettszik neki.... Nekünk ez vált be. Persze ha nagyon nyűgös, pl. alvásból kelt fel, akkor még mindig üvölt.

2010. szept. 27. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor en szerencses vagyok, en kitalaltam azt, hogy amikor beinditom a porszivot, mondikalok neki egy kicsit, hogy ne ijedjen meg a hangtol, es utana kezdem el szivni es kozben is batoritom es dicserem, hogy ugyes baba, mindjart vegzunk, persze ezt nem erti de erzi, hogy nem akarok neki rosszat es eddig meg soha nem sirt sot en nem is kell lefogjam, leteszem az agyra es ugy csinalom
2010. szept. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!