Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő telt el neked a...

Mennyi idő telt el neked a gyümölcsadás kezdetétől a délelőtti kaja kiváltásáig? A délutánit csak akkor kezdjem, ha a délelőtt már sikerült?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 hónap volt, amíg a tízórai, ebéd és az uzsonna kiváltódott! Pontosan azt nem tudom, hogy mennyi idő amíg a tízórai kiváltódott, kb. 1 hónap volt!

Tízórai: gyümölcspép+babakeksz+túró

Ebéd: zöldséges+húsos főzelék

Uzsonna: tejpép (milupa vagy bebevita)

Amikor már kiváltódott a tízórai akkor kapott máskor is, addig csak délelőtt!

8 hónapos baba anyukája

2010. szept. 27. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapos korában kezdtem hozzátáplálni a lányomat, csak gyümölccsel. 7 hónaposan jöttek a zöldségek, 8 hónaposan a hús is. 8,5 hónapos korára sikerült kiváltani az első étkezést (tízórai), addig mindenből csak pár kanálnyit evett.
2010. szept. 27. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A tízóraival kezdtem, kb. 3 hét alatt sikerült kiváltani. Mikor ez meglett, jött az ebéd, ez már macerásabb volt, majdnem 2 hónap telt el, mire teljesen sikerült kiváltani. Majd 10 hónaposan jön az uzsonna. Én a védőnőm javaslata alapján váltottam ki az étkezéseket ebben a sorrendben.
2010. szept. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!