Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet Halicar homeopátiás...

Hol lehet Halicar homeopátiás kenőcsöt beszerezni? Ekcémás babának szeretném, de több gyógyszertárba is telefonáltam, sajnos azt mondják, hiánycikk.

Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Aranyszirom Patika Bt.

Város: 1141. Budapest

Utca: Egressy út 208. 4815

Telefon: 06 1 273-0571

Fax: 06 1 273-0570

Mobil:

Weblap:

E-mail: aranyszirom@freemail.hu

Tevékenységi körök:

* Egészség - gyógyszertárak

Bemutatkozás:

GYÓGYSZERTÁR

HOMEOPÁTIÁS GYÓGYSZEREK

Nyitvatartás:

H - P : 8 - 18

Róna Gyógyszertár

1145 Bosnyák u. 1/a.

Telefon: 383-0391

Fax: 363-0694

Simon Gyógyszertár

1149 Nagy Lajos király útja 158.

Telefon: 252-4948

Fax: 252-4948

ezekben szinte mindig kapni főleg a simon patikában!

2008. dec. 23. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg a dm-ben is
2008. dec. 23. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült már szerezned kenőcsöt? Nekem ma mondták (most akartam először venni), hogy hiánycikk. Bár azt nem tudom, hogy megint, vagy még mindig?
2009. febr. 28. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Sikerült beszerezni, de elég érdekes helyzet volt, mert jónéhány környékbeli patikát felhívtam, sehol nem volt, volt ahol megrendelték, akkor kiderült, hogy hiánycikk, végül a gödöllői DM_ben sikerült venni, talán utolsó előttit hoztuk el.

Nem tudom, merre laksz, de az első válaszban szereplő patikák közül valamelyiket akkor felhívtam, azt mondták, náluk mindig van.

Aztán hogy az hogy lehet, hogy az egyik gyógyszertárban mindig van, a másikban hónapok óta nem tudják beszerezni, az már nekem magas, meg az is, hogy a DM-ben is van, de patikában nincs.

Sok sikert!

2009. márc. 1. 07:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi a választ. Én békés megyei vagyok, úgyhogy itt kell keresgélnem. Még egy patikát ajánlottak, ahol talán maradt még (nagy készletük szokott lenni), és megnézem a Dm-ben is. Aztán majdcsak eljutunk bőrgyógyászhoz is.
2009. márc. 1. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!