14 hós fiú babátoknak mit vesztek ajándékba/karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 21:47
1/14 anonim válasza:
Na erre kiváncsi vagyok,ötletem sincs,mi is 14 hósak leszünk akkor..
2/14 anonim válasza:
Szerintem a karácsonyfa meg az ezzel járó mindenfélék elegendőek,esetleg valami apró,érdekes játék,mondjuk csilingelős,mert az passzol a karácsonyi hangulathoz.
3/14 anonim válasza:
Mi a kedvenc játéka? valami ahhoz hasonlót, valami jó feltűnőet,amin el tud csodálkozni (csak hogy elkapja a karácsonyi szellem) :) Esetleg korban neki való készségfejlesztő játékot,ami mellé le tudsz vele ülni akár pároddal,rokonokkal együtt. A lényeg,hogy érezze,ez egy különleges alkalom. De szerintem legalább annyira fog örülni a karácsonyfának, lakásdíszeknek.
4/14 anonim válasza:
Jatekot!!!!!:D:D:D
A ruhat nem tudja ertekelni, sot meg egy nagyobb gyerek se tud ruhanak orulni es ha mar meglepit akarunk, akkor ne magunkat lepjuk meg, ruhat lehet maskor is venni.
5/14 anonim válasza:
Aminek a legjobban örülne az egy mobiltelefon,távirányító,számítógépes egér,billentyűzet,ásványvizes palack,meg jó sok vezeték:D
6/14 anonim válasza:
legutóbbi hozzászóló,ha már írsz valamit,akkor miért nem vagy képes normálisat? vezeték...
7/14 anonim válasza:
az ahelyzet,hogy az utolsó válaszoló ismeri a gyerekeket,ugyanis egy 14 hónapos gyereket ezek tudnak teljesen lenyűgözni.Hagyd csak egyedül ezekkel a dolgokkal,meglátod milyen jól feltalálja magát(te persze utána szintén,mig rájössz,hogy melyik vezeték hová is való
8/14 anonim válasza:
Elnézést,valóban kissé elengedtem magam,nem tudtam h ez is baj.Természetesen nem gondoltam komolyan h ezeket kellene megvenni egy babának karácsonyra,csak mi mostanában vásároltunk be nekik egy rakatnyi játékot vagy 20 -30e Ft-ért (2 baba részére,komp,járássegítő,taxi stb.),és ők mégiscsak a 80 Ft-os ásványvizes palackkal meg a kis darab usb csatlakozóval vannak el egy hang nélkül órákig..
9/14 anonim válasza:
Ja és én komolyan fontolgatom h beszerzek nekik játék telefont meg vmi távirányító szerűséget,mivel a tv-ét részben eláztatták nyálikóval:))
10/14 anonim válasza:
Az én 14 hónaposom most a bábokat,építőkockákat,egymásba rakható poharakat,montessori tornyot gyűri ezerrel..ha épp nincs kéznél dió,kupak,sárgarépa..esetleg palack,távirányító,mobil,vagy bármilyen vezeték :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!