Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség, és melyik a jobb?

Mi a különbség, és melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Egyiket sem próbáltam még, de láttam, hogy van Pampers Activ Baby,és Pampers Activ Fit pelenka. Melyik lehet jobb egy 4 hónapos 5,5 kg-os babának.Vagy maradjak a Liberonál? Milyen tapasztalatotok van?
2008. dec. 23. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Libero a favorit. A Pampersből kifolyik a fos:-D
2008. dec. 23. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk forditva van,a pampers vàlt be,a libero nem ért semmit,de sokszor veszek olcsobbat is Baby love)az is jo.

Végül is neked kellene kisérletezni,mert ez a téma az,ahol mindenkinek màs a véleménye!

Boldog Karàcsonyt!

2008. dec. 23. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem vált a Pampers. Mi azóta Huggiest használunk. Ég és Föld. A DM-ben jó áron van. Még a Tesco színes is jobb volt, mint a Pampers.
2008. dec. 23. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A pampers nekünk se jött be, mi liberót használunk, de szerintem minden baba más. Kísérletezz kisebb csomagokkal és ki fog derülni melyik válik be.

Nagyon kellemes Ünnepeket mindenkinek :)

2008. dec. 23. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
LIBERO vált be nekünk is, a Pampers fele annyi pisit sem bír el, kifolyik..... maradj a Libero-nál.
2008. dec. 23. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a Pampers aktiv baby vált be, soha nem volt gond vele. Éjszakára 1 mérettel nagyobbat adok. A Libero vastag, a Huggis alatt nedves maradt a feneke.
2008. dec. 23. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
szintén pampers, sose folyik ki semmi. hamarabb kell fél-egy kilóval méretet váltani, mint ahogyan írja a csomagoláson. Szerintem is kisérletezz, sokmindentől függ. Nekünk csak ez jó, nagyon érzékeny a bőre.
2008. dec. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!