Mi a különbség, és melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Egyiket sem próbáltam még, de láttam, hogy van Pampers Activ Baby,és Pampers Activ Fit pelenka. Melyik lehet jobb egy 4 hónapos 5,5 kg-os babának.Vagy maradjak a Liberonál? Milyen tapasztalatotok van?2008. dec. 23. 09:28
1/7 anonim 

válasza:

Nekünk a Libero a favorit. A Pampersből kifolyik a fos:-D
2/7 anonim 

válasza:

Nàlunk forditva van,a pampers vàlt be,a libero nem ért semmit,de sokszor veszek olcsobbat is Baby love)az is jo.
Végül is neked kellene kisérletezni,mert ez a téma az,ahol mindenkinek màs a véleménye!
Boldog Karàcsonyt!
3/7 anonim 

válasza:

Nekünk sem vált a Pampers. Mi azóta Huggiest használunk. Ég és Föld. A DM-ben jó áron van. Még a Tesco színes is jobb volt, mint a Pampers.
4/7 anonim 

válasza:

A pampers nekünk se jött be, mi liberót használunk, de szerintem minden baba más. Kísérletezz kisebb csomagokkal és ki fog derülni melyik válik be.
Nagyon kellemes Ünnepeket mindenkinek :)
5/7 anonim 

válasza:

LIBERO vált be nekünk is, a Pampers fele annyi pisit sem bír el, kifolyik..... maradj a Libero-nál.
6/7 anonim 

válasza:

Nekünk a Pampers aktiv baby vált be, soha nem volt gond vele. Éjszakára 1 mérettel nagyobbat adok. A Libero vastag, a Huggis alatt nedves maradt a feneke.
7/7 anonim 

válasza:

szintén pampers, sose folyik ki semmi. hamarabb kell fél-egy kilóval méretet váltani, mint ahogyan írja a csomagoláson. Szerintem is kisérletezz, sokmindentől függ. Nekünk csak ez jó, nagyon érzékeny a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!