Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak 7 hónapos fiam...

Mit adjak 7 hónapos fiam lábfejére ilyen időben?

Figyelt kérdés
Nem lábfejes anorák, hanem kabát van rajta. Tutyit akartam, de nem találunk. Voltunk a Brendonba, mert tele volt a honlapjuk jó tutyikkal, erre egy sem volt ( ez kari előtt volt, nem kapkodták el és nem ezért nem volt). Hol vegyek neki vmit és mit?
2008. dec. 22. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de mi az a tutyi?
2008. dec. 22. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

tutyi:

[link]

én 2-3zoknit adnék rá,ha most épp más nincs.de nincs ott ahol éltek más bababolt a brendon kívül?

2008. dec. 22. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Millio baba bolt van, csak a Brendonban nezted meg? Olyasmi bundas kiscsizmat vegyel neki, ami olyan mint egy zokni. Maskepp nem tudom leirni, zokniszeru, bundas, rakell huzni csak a kislabukra. De ha a boltban megmondod, hogy 7 honaposra keresel labmelegitot, biztos mutatnak parat. Vagy nezd meg hasznalt boltokban, ott is szokott lenni, lehet hogy jobban talalsz is, mert kulfoldon ez teljesen normalis dolog, es a hasznalt cuccok kulfolrol mennek be az orszagba. Angol turkalo, vagy nemet, osztrak.
2008. dec. 22. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezek a Brendonos tutyik szerintem nem elegge melegek. Nezd meg a turkaloban, ott szokott lenni sokkal jobb, bundas!
2008. dec. 22. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
az első vagyok. de miért is nem hívjuk ezeket kiscipőnek? vagy babacipőnek?
2008. dec. 22. 20:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Ó, a Minimanóba se tudtákm h mi az a tutyi!! Tudtk jó babturit? Én a Kosztolányi környékén lakom, de eddig ahol voltam, csak nagyobb gyerek és felnőtt cuccok voltak, de nemrég költöztem csak ide, 2 helyen voltam, mert ezeket láttam csak meg eddig utazás közben.
2008. dec. 22. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én lakom most sem tudják, mi az a tutyi, jót mosolyogtam az elsőn:-)

Amúgy lehet mamusz is.

Vagy kocsicipő, babacipő, házicipő...rengeteg neve van.

És is több vastag zoknit adok a kicsire és betakarom pléddel, úgy , hogy a lába alá tűröm.

És:

www.teszvesz.hu

www.vatera.hu

2008. dec. 22. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:

én ezeket a tutyikat álcipőnek hívom

:D

nekem 5hónapos a kicsim, ha sétáliunk lábas overállt adok rá, de ha csak átmegyünk kocsival pl.nagyiékhoz, 2zokni+tutyi

2008. dec. 22. 21:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a C& A-ban vettem azt a zokni szerű bundás "csizmát" amit előttem írtak. Tök jó. Én azt adom rá meg egy zoknicskát. És mindíg meleg a kis lábacskája.
2008. dec. 22. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
én vagyok az első:-) nekem tényleg furcsa és muris a név na de félre a tréfával. az e-bay en is vannak jók!
2008. dec. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!