Járni tudó babátokat mikortól engedtétek, hogy az utcán mellettetek sétáljon? Hogyan kell szoktatni?
Az enyém most 14 hónapos, kb. 1 hónapja jár, de eddig még csak a zárt játszótéren hagytam, hogy sétáljon, egyébként a babakocsiból nézelődött a sétáknál. Elég ritkán járunk játszóra, mert a közelünkben nincs csak 6 év körülieknek való, inkább csak az utcán tudunk sétálgatni.
3 hónap múlva viszont kistestvére lesz és nem akarom, hogy esetleg gondok legyenek a sétával. Mit tegyek szerintetek?
15 hónaposan kezdett el járni. Pár hónapig volt csak az, hogy nem akart arra menni, amerre én. Na meg, hogy egy 10 perces távolság órákig tartott. Ez mondjuk engem nem zavart, tudtam, hogy sok időt kell rá szánni. De azért toltam mindig a babakocsit én is, mert ha nagyon rájött a fáradtság, akkor abba beleültettem.
Én is terhes voltam már akkor. Az apja nagy merészen elvitte már 1,5 évesen is sétálni babakocsi nélkül. Ment amerre ő mondta, bár az gyakran előfordult, hogy ölben kellett hazahozni. Na, emiatt én mindig is vittem a babakocsit magunkkal. A testvérbabakocsin én is gondolkodtam, de végülis csak egy testvérfellépőt vettünk. Azt sem kellett volna, simán elsétálgat velünk. 20 hónapos volt, amikor a tesó született. Igaz, nem megyünk nagy távolságokra, meg bőven szánok rá időt, mert tudom, hogy így lassabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!