Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Szofia/Szófia...

Mit gondoltok a Szofia/Szófia névről?

Figyelt kérdés
Tetszik mert becézhető, picinek aranyos de nagynak nem tudom elképzelni. Megkaptam rokonoktól , hogy a cigi jut erről a névről eszükbe és hogy majdnem szopika.. nem kell egyből szexuális tartalomra gondolni.. nektek is ez jut róla eszetekbe? Ami még tetszik Anna , Hanna, Elena, Eliza. Flóra , Csenge is csak ugye az nehezen becézhető

2022. szept. 15. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Szófia. Adni nem adnám, és a Szofi becézését nem szeretem.

A többi névből a Flóra a választott lánynevem, sajnos mostanában kezd egyre felkapottabb lenni. Úgy néz ki, tiszta divatneveket írtál.

2022. szept. 15. 17:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Véleményem szerint a Szófia név nagyon szép, de nekem rövid o-val jobban tetszik (Szofia), és szerintem a latinos angol változata még jobb (Sofia). Az általad írt nevek közül nekem még az Elena és Eliza is tetszik, mindkettő fent van a kedvenc neveim listáján. Lehet becézni ezeket a neveket is, szerintem az Elli becenév idősebb korban is megállja helyét. A többi általad írt név számomra túl népszerű, minden második név Anna, Hanna vagy Flóra.

2022. szept. 15. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Inkább Szófia. De a legjobb a Zsófia. A Szofi egyenesen borzalmas. Max kutyának, macskának tudom elképzelni.
2022. szept. 15. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
A cigi és Bulgária jut róla eszembe, nem is szép, de még mindig jobb, mint a többi.
2022. szept. 15. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt most iszonyat felkapott lett, a Szófia is, a Szofi is.

A Szófia amúgy nem lenne rossz szerintem, de a Szofi az sajna nekem is az orális szexet juttatja eszembe, emiatt soha nem adnám. De látod, másoknak meg nem, mert tényleg rengeteg Szofi van mostanában. Úgyhogy vállalható név, és rossz az aki rosszra gondol, jelen esetben én.

Nekem a felsoroltak közül az Eliza tetszik legjobban.

2022. szept. 15. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem a cigi jut róla eszembe. Lehet ez a név előbb volt mint maga a cigi márka. Vagy lehet tévedek, szeritnem szép név mindenhogy.
2022. szept. 15. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Neeee! Annyira tömegnév lett.
2022. szept. 15. 22:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Zsófia sokkal szebb. És ugyanúgy lehet Szofinak becézni.
2022. szept. 16. 12:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne rossz név, de most kb minden második gyerek Szofi, Anna vagy Hanna. Én vmi kevésbé tömegnevet választanék.
2022. szept. 16. 22:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szofi nekem okés. A Zsófi,Zsófia ronda.
2022. okt. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!