Csak én vagyok ilyen béna?
Két napja a kislányom eszméletlenül nyűgös. 4 hónapos, kb. fél órákat alszik, éjjel 3 óra volt egyhuzamban a max. Ezek között pedig úgy ordít, mint akit nyúznak. Mindent megpróbáltam, pelus csere, ringatás, kevesebb ruha, több ruha, altatás, cici, pocak torna, dologél, játék, kizökkenteni valamivel, átöltöztetni, átadni a birka türelmű apjánam, de egyszerűen semmi. Csak annyi időre csendesedik el szinte, amíg új erőre kap a síráshoz. Mintha nagyon fájna valami, valaki kínozná...
Most fogyott el minden türelmem és erőm. Az utolsó ordítást már végig bőgtem vele, most elájult megint egy kis időre.
Ilyenkor olyan sz*rul érzem magam, hogy elmondani nem tudom... az utóbbi két etetésnél 2 korty után már a cicit is elutasította a babám, ez tette fel a pontot az i-re. A férjem csak este tud kicsit segíteni, a család vidéki. Egyszerűen úgyérzem nekem ez nem megy. Megbuktam, szörnyű vagyok, nem bírom tovább... Ráadásul közben mindent kiborítok, elfelejtek, zsepit mosok a ruhák közé, a hűtő helyett a szekrénybe pakolok, elfelejtem elzárni a csapot, stb. Annyira elegem van.
Másnál is vannak ilyen időszakok, vagy tényleg nem nekem való az anyaság?
Én is hasonló szituációban vagyok, nekem 2 hónapos a kislányom, most egy pár napja minden hajnalban elkezd nyűglődni (ma már 3-kor megkezdte), erre ébredek folyamatosan, nálunk is volt több ruha, vastagabb hálózsák, mert biztos fázik, nem. Akkor biztos éhes. Evett, úgy tűnt minden oké, erre megint ugyanaz. Akkor biztos puki gondok. Nem, úgy lövöldöz, mint a gépfegyver.
Tényleg nem tudom mi lett vele 2 napja, nagyon ki vagyok merülve, a ház szalad, és fogalmam sincs mi baja, mert napközben semmi... Ugyanúgy alszik, eszik. Szóval nem tudom. Most meg még a férjem se tud segíteni, mert összeszedett valamit, nem jöhet a közelébe se.
😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!