Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor alszik el a babátok este?

Mikor alszik el a babátok este?

Figyelt kérdés
Nálunk most sajnos az van, hogy éjszaka felkel eszik és kukorékol 2-3 órát. Ma voltunk a doktornéninél és azt mondta a 8-fél 9-es alvásra, hogy az korai, egy 7 hós babának még 10 körül kell ennie. Fél 8 körül van fürdés, de az utána következő kajcsinál már beájul, nem tudok mit tenni. Már a fél 8-at is kínkeservesen húzzuk ki, mert fáradt és nyűgös fürcsi előtt. Másnak mikor alszik el a babája este? Ha kitolnánk, akkor valószínű, hogy jobban átaludná az éjszakát? Ja naponta általában még 2x alszik, egyszer délelőtt, a délutáni pedig olyan 2-3 óra körül van és kb. 2 órát alszik.
2008. dec. 22. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 5 hónapos,legkésőbb fél 9-kor mindig alszik.

Szerintem az éjjel átalvása nem ettől függ,mert ő is kel még egyszer,de van úgy,ogy végigalussza.

Boldog első karácsonyt Nektek!

2008. dec. 22. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

szia,

Ha 8-kor már alszik, akkor nem tudsz mit tenni.

Az én csajszim is úgy volt ennyi idősen, hogy 8-ra megfürödtünk, utána cici, és már aludt is, de utána még ébredt 11 körül cicilni, de vissza is aludt rögtön. Jobb esetbe reggelig aludd, de volt még hogy ébredt.

A mai napig ébred 1x cicilni éjszaka, vagy hajnalban, már 16 hónapos. Mostanában viszont nincs alvás 8 kor (hacsak ki nem üti magát és el nem alszik fürdés nélkül).

2008. dec. 22. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
szia az ém kislányomat fél hatkor fürdetem és olyan hat órakor elalszik magától.Nekem is felébred olyan féltizenkettö között és egy orakor.Adok neki enni vagy inni és visszaalszik regel fél ötig.aztán már nem hajlandó visszaaludni cak olyan fél egykor husz percre.Délután meg olyan négyorakor bekomul.Születésétöl kevesett alszik.Most 5 és fél hónapos.kellemes ünepeket
2008. dec. 22. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, 8 és fél hónapos kisfiam este 8-kor alszik el, általában reggel fél hat-hatig, akkor szopizik és visszaalszik még kb 8-ig. De van hogy éjszaka felkel, ilyenkor vagy elfogadja a cumit és már alszik is tovább vagy ellöki, na akkor bömbölés és jön egy gyors szopi és alvás. Ezt váltogatja, úgy 2 hetenként. Nappal még 3x alszik összesen kb. 3 órát. Általában így zajlik. Boldog Karácsonyt.
2008. dec. 22. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk 19-19.30 körül van fürdés, akkor már majd leragadnak a szemecskéi. Fürcsi után szopi és már alszik is. kb. 2x kel éjjel enni, mert nappal nem eszik nagyon sokat, így éjjel is felkel. Ha reggel 6 után kel, akkor már nem altatom vissza, de ha előtte ébred, akkor nem kapcsolok villanyt és visszaaltatom, ha kér enni, akkor szopik egyet. Ilyenkor 8 fél 9-ig alszik.

Nappal alig alszik, talán 1x 1-2 órát vagy 3x fél órát.

4 hós baba anyukája

Boldog Karácsonyt! :)

2008. dec. 22. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Anyukák! Köszönöm a válaszokat, akkor meg sem próbálom kitolni, nem kínozom szegényt. Az elmúlt éjszaka ment a párásító és csak 1x kelt hajnali 3-kor, akkor evett és már aludt is vissza. Szerintem inkább a száraz levegő lehetett az oka a rossz alvásnak, mintsem a korai fekvés. Nektek is boldog karácsonyt!
2008. dec. 23. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!