Milyen habtapit (szivacs puzzle) vegyek, ami több kisebb kockábol van vagy ami nagyobbakbol? Nektek milyen van (hány db-os és mekkora), és hogy vált be?
Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 14:35
1/4 anonim 

válasza:

Attól függ, mennyi idős babának veszed! 2 éves volt mindké lányom, amikor kapták, ABC-st.
2/4 A kérdező kommentje:
olyat szeretnék amin most még tud forogni,játszani,nézelödni és késöbb is jo lessz neki 3honapos mult,nektek mekkora van?
2008. dec. 22. 14:47
3/4 anonim 

válasza:

Szia!Nekünk a tescoban kapható tornázószőnyeg van.Ugyanúgy habszivacs,szürke és a sportosztályon lehet kapni.4 darabos(1,44 négyzetmétert fed be),de bővíthető.Az ára 3300 ft körül van.Mi ezt vettünk,mert a másikról azt hallottam,hogy a kis darabokat kiveszik a gyerekek,megrágják és utána már nehéz visszatenni.Majd ha nagyobb lesz akkor kap olyant is.Ő 7 hónapos és még a szájába vesz mindent.Ezen jól eljátszik.Nem tudom a te gyermeked mekkora?
4/4 anonim 

válasza:

Az én fiam 10 hónapos, és 10 db-osat vettem, amelybe állatfigurák vannak belevágva. Ez sajnos tényleg nem jó, mert a kisfiam összevissza rágja, aztán elkezdte szétrágni, és azért ez már fulladásveszélyes. Szerintem nézd meg azt, amit az előző válaszadó javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!