Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött baba felsir...

Koraszülött baba felsir midnen pukinál és büfinél. Mit adhatunk még neki?

Figyelt kérdés

32 hétre született a babánk, most 7 hetes. iszonyatosan sir minden puki vagy büfi előtt. adtunk már neki Espumisant, infacort, mecsek teát, kamilla teát, semmi nem használt. nagy dolog kb.4 naponta van. olykor kap emiatt laelovac szirupot, azt mondta a dokinő. De inkább a szél bántja őt, akár evés közben is. mintha fájna neki a kis popsi pukizás közben. hogyan tudok rajta segiteni?

Olvastam a Gripe Water-ről. Szerintetek? már annyi mindent vettünk, kipróbltunk, vajon nem lenne újabb pénzkidobás? vagy hallgassuk a sirását 3 hónapos korig, akkor talán "kinövi"? Mit tegyünk, a szivünk szakad meg!

kapott még valami gyógyszert is rá, az mondhatni jó volt, de attól bealudt, mivel enyhe nyugtató hatású, igy azt semmiképpen sem akarjuk adni neki.

2010. szept. 25. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Papaverint is próbáljátok ki. Nekünk bevált. 3 hós lányok
2010. szept. 25. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
szia! A mi babánkkal is mindent kipróbáltunk, a Gripe Water-től sem lett jobb a helyzet. Most írattam fel a Papaverint neki, ma kezdtem el adni, napi 3X1 mokkáskanállal. majd elválik, hogy hogyan fog hatni.
2010. szept. 25. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Erről még nem hallottam :) csak annyi pénzt költöttünk, már, inkább ténylegesen a babának vettünk volna valamit. a védőnő és a gyógyszerészünk azt mondja: majd kinövi. olykor már úgy érzem zaklatom a védőnőt is, mert szinte minden nap hivom kétségbeesve. :(

szegényke két etetés közötti időt sem tudja emiatt átaludni.

2010. szept. 25. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

utánnaolvastam. szerintem mi is ezt kaptuk most. az üvegre nincs ráirva mi a neve, a védőnő meg csak leadta a receptet, úgy mentünk érte.

3x1 kávéskanállal kell adni neki. de az a gond hogy a második napon a picur totál bealudt délután, alig evett, mivel ez nyugtató hatásu is.

2010. szept. 25. 14:31
 5/9 A kérdező kommentje:

megtaláltam a gyógyszertári blokkot. mi is ezt kaptuk,. összetevőjében ott van: papaverini hydrocloridum.

akkor marad a várakozás, úgy látom. ez nagyon bealtatta a babát.

2010. szept. 25. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
ez egy kemény időszak, sajna nekünk semmise segített max a hasmasszázs és az ha kézben volt. Törődj bele ez van. Most 4,5 hósan is sír ha pukizik.
2010. szept. 25. 16:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát, nem jó kilátások :( éppen most bőgtem ki magamat, mert a picur aludt kaja után egy órát és kezdődött a sirás. vigasztalhatatlanul sirt. egész nap bent ülök vele a szobában, és közben igyekszem nem elkapatni....nehéz dolog.

köszönöm a válaszokat, szép napot

2010. szept. 25. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha fáj neki, akkor nem fogod tudni elkapatni. Szüksége van rád, hisz fáj neki, és csak te segíthetsz, a te közelséged nyugtatja meg.

Kitartás! Náunk amúgy a gripe water vált be.

És ne sírj, ne légy feszült, mert megérzi a pici. Hidd el, tényleg ki fogja nőni. És nem a te hibád, hogy nem tudsz rajta segíteni.

Az én lányomnak is nagyon fájt a pocija, nekem is rossz volt, sokat volt ölben/rajtam-hasamon feküdt ő is, de nem lett elkapatva.

2010. szept. 25. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm neked is a biztató szavakat, nagyon jól esett...hát várom már azt a napot amikor kinövi. :-/

most azt mondta egy gyermekápoló hogy napi 2x1ml laevalos és minden kajakor 8-10ml espumisan.

2010. szept. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!