Etessem meg álmában? Vagy más a baj?
Kisfiam 3,5 hónapos. Éjszaka nem eszik már 6 hetes kora óta. Viszont kb.2-3 hete éjszaka többször vissza kell adni neki a cumit. Most már ott tartunk, hogy van, hogy 2 órán keresztül 10-20 percenként kéri. Aztán most 2 napja olyan fél 6 körül jön a sírás, és meg kell etetni.
Előtte nem ébred fel, csak nyüszög, kéri a cumit. Etessem meg már akkor, amikor kezdi a bulit? Vagy várjam meg, amíg ő kéri a kaját?
1
Ne beszélj butasàgot..
Pici babáknak reflex
Simán esznek félálomban.
Szerintem szomjas/ éhes.
3 hónaposan nagy növekedésugrásuk is van.
Tápszeres amúgy? Összadagja megvan?
Első, nem úgy álmában. Kiveszem, kézben van. Ma fél 6-kor is így evett. Jóformán ki sem nyitotta a szemét, és böfi közben már aludt is.
Tápszeres, igen. De így is többet eszik, mint kellene neki.
Nyugodtan megetetheted. Most valószínűleg növekedési ugrás van nálatok. Emiatt nyűgös lehet kicsit. Barátnőm kisfiát tudom példának hozni. Tápszeres a babája. Ha növekedési ugrásnál nem kap egy adaggal több tejet, akkor végig ordítja azt az időszakot. Ha kap egy plusz üveggel, akkor csak anyás, de nem sír.
Én azon az elven vagyok, hogy normális mértékben, de a tápszer mennyiségét is lehet a baba igényeihez igazítani. Emiatt pedig sose voltam a 3 óránkénti etetések híve sem, hanem amikor a kicsi éhes, akkor egyen. Mi sem ugyanakkor, ugyanannyit eszünk. Szóval nyugodtan kisérletezz ezzel. Majd láthatod, hogy nektek hogy válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!