Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmúlt a lányom 7 hós és még...

Elmúlt a lányom 7 hós és még mindíg nincs fix napirendje, össze-vissza alszik, nem baj ez? Hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés
Az evések amik kb. ugyanakkor vannak ( 6-8 között, 10-10:30 körül, 12:30-13:30 között, 16-17 körül, 19-20 körül ), egyébként a napi alvása mindíg attól függ, hogy mikor kel reggel, ráadásul ha 8 előtt ébred és megissza a tápszerét, utána még vissza kell fektetnem ( dörgöli a szemét ), ennek eredménye, hogy ma is 10-kor ébredt fel. utána persze már csak egyszer alszik ebéd után mert 2,5-3 órát már simán fent van. Ha 8kor vagy utána reggelizik, akkor pedig fent marad és alszik egyet fél11-11 től, majd még egyet úgy 15-15:30tól, aztán már csak este, jó ez így, vagy mit tegyek, hogy beálljon az alvása? Köszi
2008. dec. 22. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mit szeretnél tenni? :-)))

Teljesen jól figyeled, mikor mit szeretne, ki vannak az igényei elégítve...vagy esetleg nem kiegyensúlyozott baba? Erről nem írtál. Nem kell szerintem minden áron ugyanakkor aludnia. És tényleg minden attól függ, hogy mikor ébred reggel. Gondolom, te sem akarod reggel felkelteni csak azért hogy úgy alakuljon a napja ahogy te szeretnéd. Amikor bölcsis vagy ovis elég lesz neki reggel felkelni hidd el...

2008. dec. 22. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi 10 és fél hónaposak vagyunk. Én is nagyon sokáig gondoltam, hogy biztos én nem csinálok valamit jól. Nálunk nagyjából úgy megy,mint nálatok. Reggeli tápszer után visszafekszik, és attól függ, hogy mikor kel fel megint, hogy reggel meddig aludt. Csak mostanában kezdődött el, hogy csak esete 10 kor fekszik le, mert előtte 8-kor már fáradt volt. Naponta hol kétszer, hol háromszor alszik, ez mind a mai napig így van. Ha kétszer alszik csak, akkor bizony este hamar nyügi van. Úgyhogy én mostmár úgy csinálom, ahogy a baba igényli, persze azért bizonyos határok között. Szóval nem tartunk éjszakai játszadozást :-) Szerintem semmi gond nincs a napirendetekkel, illetve az alvásokkal. Szerintem akkor lenne gáz, ha a babád felcserélné a nappalt az éjszakával. :-)
2008. dec. 22. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bármit is tudsz tenni.

Téged zavar, vagy az általános "igénynek" szeretnél megfelelni. Jól csinálod szerintem, mert kielégíted a babád igényeit, és ennél több dolgod most nincs is.

Az én lányom nappal igényeinek megfelelően vagy alszik, vagy nem, változó, de az este születése óta fix, "kiköveteli". Most 8.5 hós. A nagy 5 éves, és soha nem volt két egyforma napja.

Van, amin nem tudunk változtatni.

2008. dec. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!