Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményt mondanátok Elena...

Véleményt mondanátok Elena névről? Eliza Zoé mennyire fura a Z betű miatt? Alízt szerettem volna de Zoéval nagyon egybehangzik

Figyelt kérdés

2022. szept. 5. 12:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Elena, Eliza és Alíz szép nevek. A Zoét hanyagolnám.
2022. szept. 5. 17:51
 12/22 anonim ***** válasza:
65%

Magyarországon éltek? ha igen miért nem lehet itthon is elfogadott nevet adni?

Lassan már csak ezek a külföldi tucat divatnevek lesznek.

Alízt adnám az még szép, a többi nagyon nem

2022. szept. 5. 18:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen Magyarországon élünk. De az Alíz se magyar eredetű név. Akkor kérlek mondj olyat ami nem külföldi tucatnév
2022. szept. 5. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem szép az Elena. Igen, elég felkapott lett mostanában, de ez van. Az Alíz Zoé, Eliza Zoé nekem sem tetszik, túl sok a Z. Akkor már a sima Alíz jobb lenne.
2022. szept. 5. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Eliza nagyon szép név!❤️
2022. szept. 5. 21:07
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Zoé Elena vagy, Eliza Zoé esetleg Alicia Zoé és azt is lehet Alíznak becézni.

Szerintem, így nagyon dallamosak.

2022. szept. 6. 10:54
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Mióta a cigó pasas ezt a nevet óbégatta a gondolom a kb. 8. purgyét szülő asszonynak éjjel a kórház erkélye alatt, mert nem engedték be hozzá anno látogatóba oltás híján, ilyen szép kései órán, azóta rühellem ezt a nevet. Ha meghallom, mindig ez a jelenet jut eszembe. Tiszta Rómeó és Júlia.
2022. szept. 7. 05:40
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

Alizandra Zoé

Alizanna Zoé

Alízina/Alizinna Zoé

Alina Zoé

Larina Zoé

Amúgy szerintem okés az Eliza Zoé is.

amúgy pl olyat ismerek, akinek ik-re végződik a vezetékneve, és K-val kezdődik a keresztneve, és mégis ki lehet szépen mondani.

2022. szept. 7. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:
*Alizinnát inkább törölném; mert kicsit úgy hangzik; mintha "Aliz inna". :):) Úgyhogy azt vissza. :) :)
2022. szept. 7. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Neked akarja a férjed mindenáron a Zoé nevet, ugye? Ha neked az Alíz tetszik, akkor a Zoé Alíz változat nem lenne jó? Mert gondolom mindegy a sorrend, te úgyse Zoénak hívnád, míg a férjed igen.

Esetleg az Eliza helyett Elina? Az Elina Zoé még mindig jobban hangzik egy fokkal. Az Elina kevésbé felkapott is, mint az Elena vagy az Eliza.

Bár őszintén szólva nekem is csak az Alíz tetszik az összes felsoroltból.

2022. szept. 9. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!