Jó érzés a gyereketekkel aludni?
Én egyedül nevelem, 5 hónapos, és a kezdetektől velem alszik. Nem így terveztem, sőt, kifejezetten elleneztem, és nem voltam híve. DE annyira jó így aludni, hogy fogom a pici kezét, meg ott szuszog mellettem. Tisztában vagyok vele, hogy ez leginkább nekem jó, és én jobban igénylem, mint ő, ezért nem szeretném, ha mindig így maradna. Úgy tervezem, hogy akkor fog külön ágyban aludni, ha már átalussza az éjszakát (egyelőre még 2x felkel éjjelente), és az együttalvás ebből a szempontból is könnyebbség.
Viszont minden este a saját ágyában alszik el, és egyedül, csak akkor viszem át a hálóba magamhoz, mikor én fekszem le.
Együtt alszunk a 21 hós lányunkkal, nagyon jónak tartom. Nyugodt, kiegyensúlyozott, éjjel ha felébred, hozzánk bújik és alszik tovább, nincs sírás, nincs nyafogás, reggel mindhárman kipihenten ébredünk.
Csak mindenki hülyének néz emiatt az ismerősök, rokonok körében, így nem szívesen beszélek erről. 1-2 ismerős van, aki szintén együtt alszik a gyerekével, ők megértenek minket, de a többiek nem. Nálatok mit gondolnak a többiek?
nem szeretem ha hozzám bújva alszik :S még mindig azon parázom, hogy ráfekszem álmomban ezért 10 percenként felriadok és nézem, hogy minden oké-e :S
mikor fog ez elmúlni??? már 10 hónapos, minden nap 6-kor átköltözik a takaróm alá :D
de persze imádom és szeretek hozzá bújni, hallgatni a szuszogását, nézni ahogy mélyen alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!