22-23fokos lakásban milyen ruhát adtok 1 éves babátokra?
Figyelt kérdés
köszi.....2010. szept. 24. 21:41
1/5 anonim válasza:
Szia! 1O hónapos kisfiamra adok egy rövid ujjú bodyt, pamut hosszú ujjú pólót, vékony mellényt, melegítőnadrágot, zoknit.
2/5 anonim válasza:
Én rövidújjúban voltam a héten, szép idő volt kint, sütött a nap, lányomra pedig harisnyát, hosszú újjú bodyt, kord vagy fari ruhát adtam.
Szeretem ezt sz időt, mert nem kell öltöztetni, abba viszem ki amiben bent van, csak cipőt veszünk fel és mehetünk! Egy kardigánt beteszem mindig neki ha árnyékban sétálunk nevfázzon vagy ha 6 után jövünk haza a játszótérről ne fázzon mikor lemegy a nap!
3/5 anonim válasza:
rövidujjú body-melegítő naci, zokni, 23 hónapos
tavaly ilyenkor még rugiztunk úgy emlékszem, akkor a rugi-body volt az itthoni viselet
4/5 anonim válasza:
rövid ujjú body+hosszú ujjú póló,nadrág,zokni
5/5 anonim válasza:
Szia!
Az én lányomon hosszú ujjú body, rövid ujjú póló, melegítőnadrág és vastag csúszásgátlós zokni van (mert nincs nagyon szőnyeg a lakásban).
De szeretem a hosszú ujjú body, kertésznadrág variációt is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!