Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől vannak a baba arcán...

Mitől vannak a baba arcán apró, kissé érdes kis bőr színű pöttyök? Mit lehet rá alkalmazni? Száraz a bőre?

Figyelt kérdés
A doktornő azt mondta picit ekcémás a bőre. 3 hónapos. És az elocom krémet írta fel. Én olvastam,hogy az csak 6 hónapos kortól szabad. Nem lesz baja?
2008. dec. 22. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ma voltam ugyanezzel a problémával védőnőnél, nekem a sudokrémet ajánlotta. Amit te írtál nem ismerem.
2008. dec. 22. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

SZia !

Nekunk is ugyan ez volt egy doki azt mondta kenjem be anyatejjel tobbszor es 3 nap alatt lathatoan jobb lett.

Ugyhogy en nem kremezek.

Nekunk nagyjol bevalt ha van tejed probald ki .

egy 4 hopanos kisfiu anyukaja

2008. dec. 22. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez az Elocom-ot a napallergiámra írták fel anno. Sza...t sem ért. Már bocsánat. Azon kívül, hogy holyan állaga volt mint a fókazsír. Rátapadt a bőrőmre és az összes repülő rovar rám ragadt, mert a bőröm nem itta be ezt az avas szagú förtelmet. A napallergiám viszont még csúnyább lett. Én nem kenném a kisbabámra az tuti.
2008. dec. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!