2 hónapos babátok egy nap hányszor és milyet kakil?
Figyelt kérdés
Bocsánat a fura kérdésért de kíváncsi vagyok mert eddig naponta 3-4-szer kakilt, de párnapja már csak naponta egyszer, kicsit folyós de nem vészes.
(védőnőt nem kérdezem mert ő is az a típus aki sokszor csak találgat ha kérdezek valamit én meg a tapasztalatokra volnék kíváncsi inkább)
Köszönöm!
2010. szept. 24. 21:05
1/4 anonim válasza:
Az én fiamnál kb. 6 hetes kora után volt az hogy az addigi napi 2-3 kakiból napi 1 vagy két naponta 1 lett.
Ez a jelenség csak anyatejes babáknál teljesen normális.
Tápszeres babák nem tudom..
2/4 anonim válasza:
10 naponta 1, vagy naponta 10 kakis pelenka normális a kizárólag anyatejjel táplált babáknál. Általában a legtöbb védőnő és gyerekorvos ezt mondja, csak pár nap eltéréssel. :) Ha a babádat ez nem zavarja, akkor te se törődj vele. :)
3/4 anonim válasza:
Naponta 9-10x kakil. Sárgás, hígabb. Most 10 hetes. Jó lenne, ha már csak napi 1-2 x lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
igazából nem is azzal van baj ezekszerint hogy 1, hanem azzal hogy azért is nagyon megszenved :(
2010. szept. 25. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!