Csukjuk rá az ajtót? 5hós kisfiam 3hete éjféltől szinte óránként ébred, /már 2hónapos kora óta átaludta,9től-6-ig. /de nem éhes nem szomjas, csak mocorog, "beszél", nyöszörög. Ha megsimizem, cumit adok alszik tovább.
Csukd!
Majd rájön,hogy nem megy senki,ha sír és abbahagyja...
Nektek ez lenne a legegyszerűbb!
Ne!!!
Az én lányom is ezt csinálta az elmult 2 hétben, ő is 5 hós korban kezdte.
Semmmi képpen ne csukd rá. Ez a legnagyobb badarság!! Az perig hogy kimeritő, hát a párodnak is tudnia kell hogy egy gyerek ez ezzel jár, és eddig nagyon szerencsések vagytok,hgy mindig aludt.
Nem lehet , hogy ti vagytok kicsit elkényelmesedve????
Az én lányom is ezt csinálta, éjjel óránként felkelt,nekem vizsgaidőszakom van mégse egyetlen percre se jutott eszembe hogy hagyjam hadd csinálja egyedül amit akar.
Én megitattam pici vizzel, és minden éjjel egyre kevesebbet és kevesebbet kelt fel, mostanra,igy 2 hét elteltével visszaállt az este 7től reggel fél8ig alvásra.
kedves első hozzászóló.mint írtam a sírást nem hagynám.
és nam arról van szó, hogy kényelemből nem akarok hozzá szaladni, de talán neki is jobb lenne, ha végig aludna legalább 8órát, nem?és éjjel,mert reggel aztán végig alussza a délelöttöt.
azt írtam nem éhes nem szomjas.
és az ajtó rácsukást is azért lehetne képletesen érteni.
boldog karácsonyt mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!