Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csukjuk rá az ajtót? 5hós...

Csukjuk rá az ajtót? 5hós kisfiam 3hete éjféltől szinte óránként ébred, /már 2hónapos kora óta átaludta,9től-6-ig. /de nem éhes nem szomjas, csak mocorog, "beszél", nyöszörög. Ha megsimizem, cumit adok alszik tovább.

Figyelt kérdés
de ez nagyon kimerítő.párom azt mondja csukjuk be az ajtót,az ilyen kis hangokra ne fussak.persze, ha sírna mennék, azt soha nem hallgatom.
2008. dec. 22. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Csukd!

Majd rájön,hogy nem megy senki,ha sír és abbahagyja...

Nektek ez lenne a legegyszerűbb!

2008. dec. 22. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
az én fiam hobbya is ez:)elleinte én is rohant hozzá.aztán a drága már azt akarta mig ö alszik én üljek az ágya melett(21hónapos)ha megmozdultam sirt,éjszakákat üldögélte de nappal olyan voltam mint1zombi.igy mostmár nem megyek.ha nyekereg szolunk neki hogy "csucsuka"1ideig dünnyög és alszik tovább.te se ugorj hagyd kicsit keseregni!kitartás
2008. dec. 22. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
meg lehet probálni, hogy nem szaladsz egyböl.egy probát megér, aztán meglátod. de ne csukd rá az ajtot, a babázás ezzel jár, hogyha kell éjszaka is mellette vagy ha szükség van rád. lehet, hogy a fogacskája is jön. délelött meg szundizz vele ha fáradt vagy. sok sikert!
2008. dec. 22. 09:14
 4/6 anonim válasza:
100%

Ne!!!

Az én lányom is ezt csinálta az elmult 2 hétben, ő is 5 hós korban kezdte.

Semmmi képpen ne csukd rá. Ez a legnagyobb badarság!! Az perig hogy kimeritő, hát a párodnak is tudnia kell hogy egy gyerek ez ezzel jár, és eddig nagyon szerencsések vagytok,hgy mindig aludt.

Nem lehet , hogy ti vagytok kicsit elkényelmesedve????

Az én lányom is ezt csinálta, éjjel óránként felkelt,nekem vizsgaidőszakom van mégse egyetlen percre se jutott eszembe hogy hagyjam hadd csinálja egyedül amit akar.

Én megitattam pici vizzel, és minden éjjel egyre kevesebbet és kevesebbet kelt fel, mostanra,igy 2 hét elteltével visszaállt az este 7től reggel fél8ig alvásra.

2008. dec. 22. 09:43
 5/6 A kérdező kommentje:

kedves első hozzászóló.mint írtam a sírást nem hagynám.

és nam arról van szó, hogy kényelemből nem akarok hozzá szaladni, de talán neki is jobb lenne, ha végig aludna legalább 8órát, nem?és éjjel,mert reggel aztán végig alussza a délelöttöt.

azt írtam nem éhes nem szomjas.

és az ajtó rácsukást is azért lehetne képletesen érteni.

boldog karácsonyt mindenkinek.

2008. dec. 22. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem próbáld ki 1-2 éjszaka hogy más pozícióba teszed le aludni.Lehet csak ennyi a titok nyitja.De ha nem sír csak mocorog akkor nem értem miért is kéne hozzá menni.Ha már kezdene sírni mész ezt írtad és ez így helyes.Az is lehet,hogy hiányzol mellöle,ez sem kizárt,bár ez nálunk volt így nálatok nem feltétlenül törvényszerű ez.Viszont ha ez vigasztal Ti szerencsésebbek vagytok.Mi éjszaka egyáltalán nem aludtunk.Nem jöttem rá mi baja lehet.Tipikus hasfájós tüneteket produkált,és az egészbe az a legszörnyűbb,hogy semmi másra nem vágyott,minthogy a mellkasomon altassam el.Mármint a szörnyű az,hogy nem jöttem rá..Hozzáteszem nappal sem aludt csak fél órákat..de hát ez van.Ezt vállaltuk.A továbbiakban sok sikert kívánok és azt,hogy mielőbb megtaláljátok a megoldást!Boldog karácsonyt mindenkinek!
2008. dec. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!