8 hós babáknak nem túl megterhelő olyan sokat ülve játszani?
Figyelt kérdés
Olyan sokat: 1-2 órát egyhuzamban...előredől, néha odébb üldögél, de annyira lekötik a játékok, hogy ülve eljátszunk órákig...2008. dec. 22. 07:56
1/3 anonim 

válasza:

az nem baj. amig ő nem jelez hogy neki kényelmetlen bár 8 hós babák már sokat üldögélnek.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem örülj neki, hogy leköti magát, amíg jól elvan addig biztos nincs baja. Mivel tud ilyen jókat játszani? Lányom 7 hós múlt, támasztva üldögél, de se fekve se ülve nem köti le semmi sem hosszabb időre a figyelmét.... sajnos
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az ő figyelmét szerencsére minden leköti, a játékai, a rágókái, amit első perctől gyűjtögetünk neki. Ül a szőnyegen és kiborítom köré a játékokat. Rágcsálja őket, a könyveket nézegeti, azokat is rágcsálja. Közben zenét hallgatunk. Nekünk a nappali és a konyha egy légtér, így lát engem mindenhol, szerintem ez is megnyugtatja, mert látom, hogy sokszor keres a tekintetével! Köszönöm mégegyszer, akkor nem aggódom és Boldog Karácsonyt Nektek!
2008. dec. 23. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!