11/25 anonim válasza:
Szerintem is abszolút vállalható név, de a most született babák között már egyáltalán nem ritka. Én is ismerek több 5 év alatti Gellértet. Egyébként hogy akarjátok becézni? Főnököm fiát Gertinek szólítják, de szerintem az nagyon lányos.
12/25 anonim válasza:
Szerintem szép név, felénk nem is gyakori, egyet ismerek, ő 10 körül van.
A becézése kérdéses, bár sejthető, hogy ha ti nem akarjátok becézni, akkor is sokan fogják Gelinek hívni.
Ami igazából nem rosszabb, mint a Lali pl, csak még nem megszokott.
13/25 anonim válasza:
Én ismertem olyat akit egy időben Gertúdnak hívtak, bár mikor szóltam neki hogy ez női név, belőle is Geli lett.
14/25 anonim válasza:
Nem kell minden nevet becézni.
15/25 A kérdező kommentje:
Mi Gellónak hívnánk:)
2022. aug. 27. 20:24
18/25 anonim válasza:
Igazából nem mindig az dominál, ti hogy hívjátok otthon. A suliban ráragadt név is ugyanolyan tartós lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!