Ez bajt jelenthet?
Figyelt kérdés
Ma este feltűnt, hogy a 3 hetes babámnak kissé beesett a kutacsa. Látni nem látom, de érzem. Igyekszem igény szerint szoptatni, de tápszeres pótlásra is szükség van. A szemei kissé karikásak, de talán ma jutottunk túl a növekedési ugráson. A pelenkája minden tisztába tevéskor pisis, igaz, ma még kakija nem volt. Kínáltam vízzel is, de a nagyját kiengedi a száján.
Mennyi idővel ivás után áll vissza a kutacs? Mit kellene tennem, mit tehetnék?
Köszönöm!
2022. aug. 25. 21:22
1/10 anonim válasza:
Mennyire volt pisis a pelus, volt "súlya", mennyit volt ölben, függőlegesen a baba?
2/10 A kérdező kommentje:
most cseréltem, eléggé dagadt a pelus. előtte fél7kor pelusoztam őt, szopizott, 7kor fürdés után pisilt amikor törölgettem. azóta most cseréltem a pelust, és mostanság tűnt fel a kutacsa. többnyire ölben volt estefelé, szopizott, tápszert evett. büfinél függőlegesben volt, meg utána még egy 10-15 percet kb, nézelődött. jobban szeret függőlegesben lenni.
2022. aug. 25. 21:30
3/10 A kérdező kommentje:
most elalvás előtt van, nem nyűgös, elvan, nézelődik. ha a hasa fáj, erőlködik, "nyafog" (sírdogál), aztán végül pukizik és minden rendben is van.
2022. aug. 25. 21:32
4/10 A kérdező kommentje:
már bukott is... nehéz elhinnem hogy ki van száradva :( több mint 1 órát mellen is volt, még jött tej is ahogy összenyomtam a mellem, csak szopizott volna még ha szomjas?!
2022. aug. 25. 21:35
5/10 A kérdező kommentje:
a nyelve sem tűnik száraznak, a szája sem cserepes
2022. aug. 25. 21:37
6/10 anonim válasza:
Egy telefont azért megejtenék inkább ilyen kicsivel az ügyeletre.
7/10 A kérdező kommentje:
azóta pisilt megint. nem tudom előtte milyen volt a kutacsa, lehet alapból is ilyen? vagy még nem ért el oda a folyadék amit kapott?
2022. aug. 25. 21:56
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy alapból ilyen. Kislányomnak sem volt soha teljesen sima a kutacsnál, folyton azon stresszeltem hogy kiszárad. Pedig nem, csak ilyen volt, hozzá kissé karikás szem.
Ha van bőven pisi, jól érzi magát a kicsi, nem lehet baj. A védőnőhöz is nyugodtan besétalhatsz holnap hogy megnyugodj.
9/10 anonim válasza:
Sírna,ha valami baj lenne szerintem,ha ennyire jól érzi magát,pihen,eszik,akkor nincs baj.
10/10 A kérdező kommentje:
az előzőhöz képest fél órán belül megint volt pisije. azt hiszem nem kellene aggodnom 😄
2022. aug. 25. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!