Szerintem mind a kettő név király. Esetleg megpróbálható valami kombináció is kihozni belőle.
pl Zelint (Lóránthoz is hasonló még pl vmennyire) , vagy pl Zerind már van is. talán Zedinek, Zedának becézném. Meg a Zalán név is egy picikét hasonlít mind2re. Zaninak,Zalkónak becézném.
Amúgy a Zelint név pl lehet,hogy egy kicsikét nőiesre sikeredett; azt talán mégse adnám fiúnak.
*Eszembe jutott mégegy név, ez pl nem tudom, mennyire hasonlít, de pl Zélió. :):) Ezt most fejlesztettem ki; nem tudom, ilyen név van-e már. Vagy pl esetleg Zílió.
Amúgy akár pl lehet mind a kettő keresztnév is, hogy pl egyszerre két keresztneve van, hogy Bálint és Zétény, bármelyik sorrendben;
Hacsak nem akarjátok tartogatni pl az egyik nevet egy esetleges kistesónak; de mondjuk én ismerek olyat; most nem a konkrétat írom le, hanem most példanévvel fogom szemléltetni.
Apuka
Kis Árpád Béla
első szülött fiúgyerek
Kis Mihály Árpád
második szülött fiúgyerek
Kis Árpád Dénes.
Bálint.
A Zétény egy újhullámos förmedvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!