Pasztőrözött, zacskós tejet fel kellett volna forralni?
Figyelt kérdés
Másfél évesemnek ma reggel a férjem adta, 3,6%-os bio tej. Annyi volt rajta, hogy pasztőrözött. Pár hete kezdtem bevezetni a tejet, és eddig csak uht tejet adtam.
De ma reggel a férjem adta, és nem forralta fel, ugye nem lesz baj??
2010. szept. 24. 13:44
1/7 anonim válasza:
szerintem nem lesz semmi baja tole, sot ha jol emlékszem én már ilyen korában nem forraltam át a fiamnak a tejet.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja tőle. Én is adtam már forralás nélkül a 14 hósomnak és semmi baja nem lett tőle.
3/7 anonim válasza:
nem kell a dobozos tejet felforralni,a pasztorozes azert van.legalabbis nekem ezt mondta a gyerekorvosom.
4/7 anonim válasza:
szia! a pasztőrözött tej, csíramentes, nyugodtan adhatod a babádnak forralás nélkül is.
üdv-tejiparos-
6/7 anonim válasza:
Én forralnám,mert a pasztörőzés nem öl meg minden baktériumot,72 fokon történik.A hőtűrő fajoknak ez nem elég.
7/7 A kérdező kommentje:
KöszI!
Nem lett gond, és nem is fogom forralni :)
2010. szept. 24. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!