Kisfiam csak a levest hajlando megenni ebedre es uzsonara mast nem, szerintetek nagy gond ez (7,5 honapos)?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete kezdodott ez az orulet, hogy ebedre csak a levest hajlando elfogadni a masodikot nem. Aztan egy hete meg a delutani gyumolcse helyett (15 orakor) is levest kell adnom neki mert a gyumolcsot is kikopi. Persze nem baj, hogy szereti a levest csak semmi mast nem fogad el es nem tudom, hogy eleg taplalo-e neki mert ugye sok benne a viz. Pl a tegnapelott a huslevesbe belevagtam neki jo sok husit meg tesztat, hogy azert legyen benne valami kaloria. A zoldseglevesbe is probalok neki sok zoldseget tenni de nem tudom, hogy jo-e ez igy? Probaltam, hogy nem adok levest egyaltalan csak fozeleket, kikopi. Amig az ebednel csinalta nem is agasztott annyira de most, hogy mar a gyumolcset sem hajalando elfogadni 15 orakor hanem leves kell neki ez egy kicsit sok szerintem. Vacsorara viszont elfogadja a muzlik, tejpet de az ebed es uzsona az csak levesbol all nallunk manapsag. Vizet is kap ugyhogy folyadek hianya nincsen. Szerintetek ez nagy gond? Vajon meddig fog tartani ez az orulet?2010. szept. 24. 12:03
11/12 anonim válasza:
szerintem semmi rossz nincs abba ha egy gyerek sok levest kap.Manapság örülni kéne hogy egy gyerek nem mű kajákat kap.A leves nagyon egészséges,és igenis van benne tápérték,könnyen emészthető és a folyadékbevitelnek is jó.
12/12 anonim válasza:
1 éves kor alatt semmiképpen nem levessel kéne etetni. Még később, 2 évesen sem várható el, hogy levessel lakjon jól.
Ha levest főzöl, akkor úgy add neki, hogy a zöldségeket, husit kiveszed belőle, kis lével összeturmixolod. Ez így a laktató és tápláló számára. Ha a lé van többségben, attól lehet hogy megtelik a pocakja, de nem tápláló számára.
A főzelékfélékből most már elég sokfélét ehet, nem hiszem, hogy egy sem ízlik neki. Max az elkészítéssel lehet gond.
Mivel sűríted, és egyáltalán miket próbáltál nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!