7 hónapos baba ihat rizstejet?
Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 21:13
1/7 anonim 

válasza:

nem nem, egy év felett...tápszert igyatok..
2/7 anonim 

válasza:

Miért nem? Én ebből csinálom a tejberizst és nem volt vele gond.
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm, igen én is a tejberizs miatt kérdeztem.
Nem nagyon eszik meg mást csak az édes (gyümölcsös, abból is csak az almát és banánt, plusz ezekhez egy kis rizs és húst) dolgokat (zöldséget egyáltalán nem...)-emiatt valami változatosságot szeretnék (és nem utolsósorban laktatót) bevinni az étkezésbe.
2008. dec. 21. 22:50
4/7 anonim 

válasza:

Szió!
MIért nem próbálod meg a HA tejpépeket? Abban sem tej, sem búzadara nincs. Én is főzök a kislányomnak, és mostanában ő is válogatós, de a tejpépet továbbra is jóízűen szereti - na meg tudom, hogy azt legalább biztos, hogy eheti.
Zita (35 hetes kislány anyukája)
5/7 A kérdező kommentje:
Mint a legtöbb kajától azoktól is öklendezik, rázkódik..próbáltam már 100 félét:(
Az kellene neki amit mi eszünk-csak hát az még odébb van.
2008. dec. 21. 22:58
6/7 anonim 

válasza:

Nyugodtan ihatja. Sem glutén sem tejszármazék nincs benne. Nekem egy gyermekorvos mondta.
7/7 anonim 

válasza:

Szia! Én sima tejből csinálom neki a tejbegrizt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!