Szerintetek mikor fog elindulni?Valakinél hasonlo tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 hét mulva 9 hónapos lesz.6 hónapos kora óta álldogál kapszkodva,egy hete kezdte el ,hogy elengedi amibe kapaszkodik és probál egyedül megállni de egyből fenékre huppan.Olyan is volt már,hogy gugolasbol egyedul felallt es megallt par mp-re. Szerintetek ebbol mikor lesz jaras? Volt valakinel hasonlo? Azert erdekelne mert az elso kisfiam ilyesmit csak 14 hosan csinalt es akkor is indult el. Letezik,hogy nemsokara akar elindul?2022. aug. 21. 18:07
11/16 anonim válasza:
Szerintem hamarosan elindul, ezek amiket írtál már arra utalnak. Viszont semennyire sem "gáz" ha mégsem indul el, "csak" valamikor 1 és 1,5 éves kora között... ezt nem is értem hogy jutott eszedbe hogy gáz lenne.
12/16 anonim válasza:
7 hósan állt fel, kereken 1 évesen indult el.
13/16 A kérdező kommentje:
Én úgy értem,hogy gáz lenne,hogy szerintem akkor valami baja van…hiszen gondolom nem kell egy ev a fellalstol az elondulasig foleg ha mar probal egyedul megallni a laban..
2022. aug. 21. 22:25
14/16 anonim válasza:
Te vagy gaz ...
18 honapos koraig kell elindulni, de 2 eves kor alatt nem foglalkoznak vele, ugyanis addig is belefer a normalisba. A te agyad viszont nem.
15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem te meg menj kötekedni edesanyaddal…
2022. aug. 22. 07:27
16/16 anonim válasza:
szerintem engedd el, kérdező, és örülj, amíg nem jár, csomo kognitív képességhez fontos a sok és helyes mászás. ne siettesd, fejben se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!