Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hajnali ébredés? Van valaki...

Hajnali ébredés? Van valaki hasonló helyzetben.

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hétben kislányom hajnali öt, negyed hatkor kel és virgonckodik. Tudom, hogy este később is lerakhatnám, fél nyolc- nyolckor alszik el.

Csak sajnos a férjem sokáig dolgozik és már beálltunk az este hétkor történő fürdésre. Ilyenkor már nincs energiám tologatni az időt. Valami ötlet?

2010. szept. 24. 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is hétkor fürdünk, de csak kilenckor alszunk.Addig mesélek, énekelek, játszunk...
2010. szept. 24. 07:18
 2/5 anonim ***** válasza:
ha eddig rendben volt az ébredése,akkor valami olyan történt ami ezt váltja ki,pl megtanult valami ujjat,pl megy,beszél,stb,vagy jön a foga.nálunk a korai ébredések mindig egy fog jövetelével lehetett összekapcsolni.Aztán ha kibújik alszik tovább rendesen.
2010. szept. 24. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk (8 hónapos) mindig korán kelő volt:( Mostanában is fél6-6 körül ébred, talán hetente egyszer alszik fél órával tovább. Kérdeztem a gyerekorvost, azt mondta, hogy a gyerekeknek nem korai az 5 órai ébredés, nekik az már reggel, főleg, ha 9 előtt le vannak rakva. Az én kislányom általában 8 körül alszik el, de tagnap nem tudtam ébren tartani, a szopiba bealudt és mint egy rongybabát raktam le fél 7-kor:) Éjszaka még 2-szer szopik is:(
2010. szept. 24. 08:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is attól tartok, hogy alvás ügyben nem rám ütött. Én mindig jó alvó voltam.

Egyébként ő is eszik egyszer éjjel. Legfeljebb a délutáni alvást tolom kicsit hátrább, és akkor talán tovább bírja este.

Köszi a válaszokat!

2010. szept. 24. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
azén fiam is 6 körülkel,9hónapos.kipróbáltam már,hogy délután később tettem le.ennek csak az lett az eredménye,hogy este nem aludt el csak 10 óra körül,de ugyanúgy felkelt 6-kor.az én fiam is fél 8-8 között alszik.ő ilyen nem tudom befolyásolni az ébredését.
2010. szept. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!