Ingyenes komolyzene babáknak és várandósoknak?
Kapcsolj be egy magnót, vagy keress a neten komolyzenét. Nincs külön várandósoknak való zene (legfeljebb propaganda
szinten). Olyan művet hallgass,ami tetszik és ellazít. Bőséges választék van a komolyzenékből! Vivaldi,Verdi, Rossini,Mozart, Bach és még lehet sorolni. Ez garantáltan ingeyn van,és akkor hallgatok,amikor éppen kedved van. Akár főzés közben is.
Fellegi Ádám esetleg?
Engem is érdekelne egy ilyen koncert...Néztem a honlapját, de nem nagyon találtam...Ha valamit találsz róla, netán, hogy mikor lesz koncertje, akkor megírnád?
Köszi! :)
A honlapján felül van egy olyan, hogy "Lakáskoncert", azon belül találtam:
"BÉBIKONCERTEK:
A kismama és babakoncertek két-három hetente, szombaton 16:00 órától vannak.
Részvétel KIZÁRÓLAGOSAN előzetes telefonos bejelentkezés és időpont-egyeztetés útján! (Telefon: 06 1 332 54 13 vagy 06 30 502 1005)".
Jobb lenne, ha korábban lenne, de majd egyszer megnézzük. Csak az a baj, hogy férjemet nem tudom elvinni, ha itthon van, akkor meg mi se nagyon tudunk elmenni. Néha szokott szombaton dolgozni, de az csak előtte való nap derül ki, akkor meg nem tudom, hogy nem késő -e bejelentkezni. Biatorbágyról mennénk 17,5 hónapos lányommal.
Szia, előző vagyok, mehetünk együtt ha gondolod, megnéztem, szerintem tök jó lehet! A kisfiam 22 hónapos.
A férjed nélkül bejönni nem tudtok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!