Mivel szoktátok elkapni a pisit, ha pelenkázás közben indul be a sugár?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 14:22
1/5 anonim válasza:
Ami kéznél van, azzal :D
Amúgy egy idő után meg lehet tanulni, hogy mik azok a jelek, amiből tudod, hogy pisi lesz és akkor ráhajtod a pelenkát.
2/5 anonim válasza:
A pelenka vissza
Amúgy mindig van ott tetrapelus vagy egy törölköző…
Amúgy nagyon ritka volt a 2 gyerekkel egy kezemen meg tudom számolni..
3/5 anonim válasza:
Ha látom a fütyin, hogy készülődik, akkor visszahajtom a pelenka elejét, és ott tartom a tenyeremmel, amíg érzem, hogy belepisil.
Szerencsére a fiam úgy szoktott pisilni, hogy pisil egy kicsit, abbahagyja, és csak azután kezd rá erősebben, így ha meglátom, hogy épp engedett egy keveset, akkor is gyorsan le tudom takarni.
4/5 anonim válasza:
Van, hogy közvetlenül eresztés előtt elenged egy mély sóhajtást (és van, hogy pukizik is), ebből is lehet tudni, hogy mi várható.
5/5 anonim válasza:
Mindig tartok a pelánkázó mellett kis törlőkendőt. Vettem jópárat, ezek egyébként szájtörlőkendők, s azokat használom erre a célra, amiknek keményebb az agyagjuk, így szájtörlésre inkább nem használom. Hiába arra van, de olyan az anyagja, mint a mosható pelusnak, de a fütyinek jó. 😅 Amikor kinyitom a pelust, ráteszem a pisilőjére, rajta hagyom, csak akkor veszel el, ha zárom le a pelust, vagy épp ott törlöm neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!