Elég indok a Maltofer szedésére az, hogy fehér a baba bőre?
Szerintem is hülyeség. Az én babámtól még a születése után is vettek vért, hogy sápadt, amikor meglátott a klinikán a gyerekorvos, annyit mondott, hogy mostmár érti, miért ilyen fehérbőrű a babám, először megszurkálják, minthogy pl. megnézzék a szülőket, nem-e örökletes a bőrszín.
Szerintem, ha nem vashiányos, nem tesz jót, de ezt csak én gondolom józan ésszel.
Vidd el másik orvoshoz szerintem.
A vasat felírni csak azért, mert a baba sápadt, fehér bőrű, súlyos orvosi hiba!
Itt elég jókat lehet olvasni a vashiányról: [link]
Előző vagyok.
Betegségek esetén a szervezetünk "üríti" a vasraktárakat, ugyanis a bacik is szeretik. Így ha "kevesebbet ad nekik enni" akkor előbb gyógyulunk meg. Tehát aki beteg többek között ezért is lehet sápadt. Aztán, ha meggyógyult, akkor újra feltöltődnek a vasraktárak. Lehet olyan elhúzódó, súlyos betegség, ami után szükséges a vasat pótolni, de ezt mindig laboreredményekkel alá kell támasztani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!