Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kaka úgy kicsípte a...

Ha a kaka úgy kicsípte a fenekét, hogy ha megtörlöm vérzik neki, akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Elég ha Sudocrémmel kenem be, vagy vigyem orvoshoz? A lemosáshoz popsitörlőt használjak vagy sima vizet? Nagyon sír ha hozzá érek, mert gondolom csíp neki.
2010. szept. 23. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Popsitörlő helyett langyos kamillával mosd le a fenekét, és NEOGRANORMON-nal kend.
2010. szept. 23. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És este figyelj nagyon a fürdővízre, hogy ne legyen túl meleg, erre készülj, hogy csípni fogja, ne legyen hosszú pancsi, most inkább siessetek.
2010. szept. 23. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

sima langyos vízzel és puha ruhával töröld le neki, de legjobb, ha csak lezuhanyozod és hagyod megszáradni

vastagon kend be popsikrémmel, ami hámosít is, pl sudocream vagy neogranormon

és én azért megmutatnám a dokinak!

2010. szept. 23. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mekkora babáról van szó.

amit eölmondtak az így jó.

de mitöl alakulhatott ki is fontos. pl ha szoptatsz akkor a citrusfélék csinálnak ilyet a babával, vagy is te iszol, eszel naracs, citrom egyéb citrus félét, vagy ha nagyobb gyerek és ö maga evett ilyeneket.

2010. szept. 23. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyhatod szellozni is egy kicsit, jot tesz neki a levego. Vedd le a pelust, tegyel ala egy torolkozot, hogy ne pisiljen ossze mindent es hagyd levegozni a popsijat.
2010. szept. 23. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen sebet erősen fertőtleníteni kell,különben el fog fertőződni a széklettől.Ott már nem segít a Neogranormon meg a Sudocream,rendes patikai ecsetelő,gyógykrém kell rá.Az én gyerekem feneke is volt ilyen,piros ecsetelővel le kell kenni,és bóraxos gyógyszertári popsikrémmel vastagon bekenni.Igen látványos javulást eredményez nagyon hamar.
2010. szept. 23. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és tiszta vizet használj csakis,zuhanyoztasd le vagy mosd ki a popsitörlőből azt amivel át van itatva(ha puha maga a kendő),különben kínzás neki.Ismerem ezt jól,a fiam üvöltött és emelgette a popóját,csak hozzá ne érjünk:(
2010. szept. 23. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére tegnap végül csak egyszer vérzett, az esti pelenkázásnál már nem. Jól bekrémeztem, és ma se vérzik, nem is sír miatta, csak piros még. Kenegetem továbbra is.
2010. szept. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!