A baba mozgása ilyen gyorsan fejlődik?
2 hónapos és 2 hetes a kisfiam.
Alig volt 1 hónapos és már emelgette a fejét.
Most ha ölbe veszem énfelém akkor néha úgy hátra löki magát.
Ha hasra fektetem nem tud nyugodtan feküdni, folyton repülőzik :)
Alig volt 1 és fél hónapos amikor elkezdett gügyögni, mostanára már nevet, benem áll a kis szája.
Főleg azt szereti, ha megszagolom a lábat és azt mondom hogy jajj de büdös, ő elkezd hangosan visítani és nevetni :D
Egy nem ide tartozó, de leírom. Már olyan nagy a nyál termelődés és folyton a kis kezeit ragcsalja. Lehet hogy lassan beindul a fogzás?
A ti babócátok is ilyen gyorsan fejlődött?
Vagy ezek gondnak számítanak?
Így kell fejlődnie, nézd meg a kiskönyvében a csekklistát mikor miket kellene tudnia. A teljes fordulás még korai, de hasról hátra könnyebb, arra gyorsan rájönnek. Tud segíteni kézzel-lábbal és a feje is húzza. Az oldal-has váltás szintén könnyebb mozdulat, először arra jönnek rá, hogy ők oldalról hasra tudják "tenni" magukat. Majd fordítva.
Szóval igen, összességében teljesen normális. Az én kislányom 1-2 héttel később csinál mindig mindent mint ahogy a nagykönyv szerint kéne, de ez is normális.
Neki megy hastól hátra is, és fordítva.
Igen láttam, hogy miket kell csináljon és hány hetesen.
A cumit szokta kivenni, és mielőtt ki esne a szájából oda tartja az öklét és vissza nyomja a szájába. Ez tök aranyos.
Ugyanezeket csinálja a fiam is, a fordulás kivételével.
Dől belőle a nyál hetek óta, de aktívan nem fogzik még.
De ha repülőzik a babád, az nem jó. Mi pont most voltunk korai fejlesztőben egy felmérésen (semmi baja, csak kíváncsi voltam, minden rendben van-e vele), és ott mondta a hölgy, hogy mem jó a repülőzés. le kellene tennie a kezét, azon belül is könyöktámasznak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!