Mennyi idősen mentetek először boltba a babátokkal?
Figyelt kérdés
Hány napos, hetes korban vittétek ki először emberek közé boltba?2022. aug. 11. 10:56
11/17 anonim válasza:
Az elejétől, meg fociedzésre is vittem, mert a nagyobbik gyerek focizik és nem állhat meg az élet.
12/17 anonim válasza:
3 hetes korától volt, hogy 6 órát vártunk a gyereksürgősségin. Beteg gyerekek közt.
Persze nem azért,mert egészséges volt....
Nyíregyházán oda kell menni a gyerekkel kórházi kontrollra. Ez egész napos elfoglaltság, volt, hogy 07:30-17 óráig ott voltunk.
Ott szoptattam,ott altattam, ott laktunk 1-1 napig.
Egyetlen egyszer kapott el a sürgősségin egy hányás-hasmenést az 5 év alatt.
13/17 anonim válasza:
2 hónapos lesz jövő héten és még nem vittem boltba, férjem intézi vagy ha én akkor is van kire bízni. Egyébként én már vinném lassan de férjem és szülei ellenzik, azt mondják minek kockáztatni hogy elkap bármit ha nem muszáj 🤷♀️
14/17 anonim válasza:
A nagy 2-3 hetesen volt kisboltban, Tescoban, Lidl-ben talán 6-7 hetesen volt először. A kicsi szívbeteg, sokáig intenzíven volt. 2 hónaposan jöhetett haza, 3 hónap körül volt, mikor be mertem vinni valahová.
15/17 anonim válasza:
8 hetesen mentünk vele először be, addig ha jött is velünk, valamelyikünk kint sétált vele egyet, amíg a másik elintézte a bevásárlást. Vagy nekem volt wellness program a bevásárlás sokszor, így itthon maradt az apjával. Nekem addig nem esett jól "tömegbe" vinni, most 3 hónapos de még mindig csúcsforgalmon kívül megyünk inkább.
16/17 anonim válasza:
Kb.2 hetesen. A férjem sajnos nem maradhatott itthon a baba születése után, dolgozott. Nem akartam, hogy még munka után a bevásárlással is kelljen foglalkoznia. A nagyobbik gyerekért meg menni kellett az iskolába, utána beszaladtunk boltba. Vagy reggel, amikor elvittük iskolába.
17/17 A kérdező kommentje:
Végül mi is kihoztuk 3 hetesen, jobban viselte mint gondoltam. Szinte végig aludta az egészet. :)
2022. aug. 14. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!