Van itt anyuka, akinek csak a vegyestáplálás inditotta be a babája székletét? Tényleg beindul? 5 hós babám még mindig nem produkál magától.
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 15:28
1/8 anonim válasza:
próbálj alma levet adni.
Az alma húsa fog,de a lé hajt
2/8 anonim válasza:
Mióta nincs széklete, szenved is? Ennyi idősen a fiam úgy 2 hetente kakilt (csak anyatejes), de evvel nem volt gond, csak jól hasznosította a szervezete a tejet. :)
3/8 A kérdező kommentje:
3-4 naponta szélcsövezem, mert nem tud aludni. Néha napján kakil egyedül is de eddig kb csak 5x egész kis életében :-(
2010. szept. 23. 15:36
4/8 anonim válasza:
pl az én lányomnak. 1 hónapig szoptattam, egyszerűen nem volt tejem, az is csak vizes, tartalmatlan. aztán 1 hónap tápszer, na az maga volt a szenvedés. nem elég, hogy miután megitta gyakorlatilag sugárban hányta vissza az egészet attól a kevéstől nagyon szorulásos lett. pedig kipróbáltunk mindenféle tápszert. nem bírt kakilni, állandó szenvedés, neki is, nekem is. így elkezdtem mással etetni, először uzsonnára gyümölcs, aztán később ebéd is főzelék lett. így legalább a reggeli és esti tápszer úgy ahogy benne marad és kakil rendesen. most 5 hónapos, de már 3 hete reggel és este tápszer, ebédre főzelék, uzsonnára gyümölcs babapiskótával és vacsi előtt kap tejpépet. azóta semmi gond, rendesen fejlődik. 1 hónapot tápszerezetünk, de alig gyarapodott, nem kakilt, így nem is gondolkodtam a vegyes tápláláson, doki is egyetértett. ha lesz tesó nála sem csinálom másképp.
5/8 anonim válasza:
Nálunk csak a hozzátáplálás segített.Főleg a zöldségek és a szilva, őszibarack.
6/8 anonim válasza:
Szia. az én babám is 5 hós és sokat kinlódtunk a kakival, nekünk sem megy csak "úgy".A cukros kamillatea viszont jó volt. Pár hete adok neki gyümis babadesszerteket, na azok az elején megtették a hatást(főleg őszibarack-maracuja) de aztán visszaállt a lázmérős szélcsöves megoldás.Talán azért mert nem adtam neki annyi kamillateát. Most újra adom neki így időnként sikerül neki egyedül is.
3-4 napja eszünk bébiételt is, kíváncsi leszek ezektől hogy alakul majd.
És még annyit, hogy a bébidesszertektől sűrűbb lett a kaki így még az is nehezíti. Adj neki sok folyadékot, az segíthet.
8/8 anonim válasza:
nekünk is segített a hozzátáplálás, 4,5 hónaposan kezdtem, addig állandó kakigondok voltak (félig anyatejes/tápszeres volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!