Meddig normális ez?
Babám 8 hónapos. Egy héttel ezelőtt kezdődött egy étvágytalan periódus. Ekkor a fogára fogtam. Ami jó is volt mert valóban kijött neki a két metsző. Egyébként jön meg 2 neki.
Viszont sajnos hétfőn elkezdett menni a hasa és 2x hányt is. :( Voltunk gyerekorvosnal. Tascetant meg normolite port kap. Figyelek hogy eleget igyon, de enni nem akar. 100 mili tápszert eszik pepbol még ennél is kevesebbet akar. :(
Mindig is jó étvágyu baba volt. Most a felét se eszi meg annak amiket egyébként evett. :( 180-210 miliket evett meg 190-200 gramm fozeleket és egyéb pépet.
Eléggé aggodom, mikor lesz újra a régi az étvágya?
Ha jól lesz a pocija enni fog!
Nem kell ezen aggódni.
Általában pár napon belül elkezdenek enni.
Inni igyon és csak ennyi a lényeg!
Hányás-hasmenés után bőven normális még, ha nem jött vissza az étvágya. Érthető, hogy 1 hete nem eszik és aggódsz de ez bőven belefér. Egyik gyerenél nálunk is volt majdnem 2 hét ilyen. Fog-betegség-fog volt a sorrend, a betegség torokgyulladás volt és nem volt ideje sem az étvágyát visszanyerni az események között.
Az a lényeg igyon eleget pláne itt a nagy melegben.
A kis szervezete épp a betegséggel küzd, nem az emésztésre kell ilyenkor "pazarolnia" az energiát, ezért sem kívánja az ételt. Ki van ez találva. Persze figyelni kell rá nagyon, az elegendő folyadékra főleg!! Csak nyugi ;)
Én is szétparáztam magam ilyenkor, könnyű mondani, hogy ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!